Sluiting kantoren Bolsward, Joure en Lemmer

Dame op stoel met mobiele telefoon

Steeds meer klanten regelen bankzaken online en steeds minder klanten bezoeken een bankkantoor. Deze ontwikkeling is versneld door de coronacrisis. Onze kantoren in Bolsward, Joure en Lemmer zijn al maanden dicht wegens de coronamaatregelen. We hebben besloten dat deze kantoren definitief gesloten blijven.

We blijven dichtbij

U regelt uw bankzaken waar en wanneer het u uitkomt en op de manier die het beste bij u past. Dit is mogelijk via telefoon, videogesprek, chat, internet en de Rabo App. Om uw dagelijkse bankzaken te bespreken met een adviseur kunt u terecht op onze vestiging in Sneek aan het Martiniplein. Vanzelfsprekend blijven wij ook betrokken in de lokale netwerken.

Geldmaat

De geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank maken plaats voor de gele automaten van Geldmaat. Geldmaat plaatst in onze regio nog een aantal extra automaten voor het storten en opnemen van biljetten en muntgeld. Op geldmaat.nl leest u hierover meer informatie. In de Locatiewijzer op deze website ziet u de locaties en openingstijden van de automaten bij u in de buurt.

geldmaat.nl

Extra ondersteuning

Als u het lastig vindt om biljetten op te nemen of te storten dan kunt u in sommige winkels de medewerkers om hulp vragen. Zij beantwoorden uw vragen en helpen u bij het bedienen van de geldmaat. Kijk in de Locatiewijzer van Geldmaat en filter op automaten met assistentie.

Zo lang mogelijk mee blijven doen. Daar maakt Rabobank zich sterk voor. Met informatie, advies en hulpmiddelen zorgen wij dat onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen bankieren vanuit huis. Voor klanten die niet naar een Rabobank-kantoor kunnen komen en tijdelijk ondersteuning nodig hebben, is er de mobiele bankservice. Dan komt de adviseur aan huis. Rabobank is op dit moment in gesprek met een aantal partijen in Friesland zodat klanten straks ook op meer locaties terecht kunnen voor een afspraak. Neem telefonisch contact met ons op als u extra ondersteuning nodig heeft om via de computer of telefoon bankzaken te regelen. Samen kijken we naar een passende oplossing. Motiveer anderen ook om contact met ons op te nemen als zij extra hulp nodig hebben.

30-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn