Uitslag Rabo ClubSupport bekend!

Uitslag Rabo ClubSupport bekend!

Rabo ClubSupport is weer voorbij. Van 5 tot en met 25 oktober hebben vele Rabobankleden gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. In heel Friesland deden maar liefst 1.380 clubs mee aan deze campagne. En dat is fantastisch; juist in deze tijd. Het Nederlandse verenigingsleven levert een belangrijke bijdrage aan ons sociale welzijn en daar draagt Rabobank graag een steentje aan bij.

Bekendmaking uitslag op ludieke wijze

De deelnemende clubs varieerden van voetbal tot scouting en van vogelwacht tot kinderboerderij. De bekendmaking van de uitslag gebeurt dit jaar vanwege corona op ludieke wijze bij een aantal van de deelnemers. Hiervan is een filmpje gemaakt. Klik op de link hieronder om deze te bekijken.

De top 3 bij Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland

Op de derde plaats is geëindigd Voedselbank Sneek-Wymbritseradiel. Zij kregen 253 stemmen van onze leden. Op nummer twee is geëindigd Advendo Sneek met 325 stemmen. En op nummer 1 met maar liefst 418 stemmen is geëindigd Hospice 'De Kime' in Sneek! Voor alle deelnemers: van harte gefeliciteerd! Ben je benieuwd naar het resultaat van alle clubs? Ga dan snel naar de totaaluitslag. 

Sneek, 2-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn