Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt ca. 20.000 leden uit Friese Zuidwesthoek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Meer over de Ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Sneek-ZuidwestFriesland. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

10% korting op pizza's en pasta's bij Proefkantoor De Klerk

Bij Proefkantoor De Klerk kun je pizza’s eten of afhalen met namen als Pino, Snoekie of Tekkel. Door zijn pizza ’s te vernoemen naar bekende Woudsenders, wil eigenaar Eeltje van der Woude laten zien dat zijn pizzeria lokaal geworteld is. Op maandag is er voor € 8,50 de ‘hap van de dag’, ook af te halen in je eigen pan! Met de bon uit het ledenmagazine Rabo&Co krijgt u in november en december 10% korting op alle pizza’s en pasta’s, ook afhaal.

Korting op kaartjes voor Musical Hieslum

Met het doel mensen nader tot elkaar te brengen, voert Hieslum de wintermusical 'Oerlibje yn 'e weismytmaatskippij' op. Bijna alle dorpsbewoners werken er aan mee. In deze kleine gemeenschap is hun kerkje de enige locatie waar de Hieslumers echt samen zijn. De opbrengst van de musical komt ten goede aan het behoud van deze belangrijke ontmoetingsplek. Het project ontving een bijdrage uit het Rabo Coöperatiefonds.

De musical vindt plaats op 13, 15 en 18 december 2019.
U betaalt € 10,00 (i.p.v. € 12,50) p.p. Er zijn 50 kortingskaarten. Reserveren kan via infowintermusical@gmail.com
Locatie: in de loods van familie Heeres, Idserdaweg 4 Hieslum

Reserveer hier

Korting op concert Jouster Fanfare

De Jouster Fanfare krijgt een financiële bijdrage uit het Coöperatiefonds van onze bank. U kunt daar als lid van meeprofiteren. U betaalt € 17,50 in plaats van € 19,50 per persoon voor het concert Fiere Ferhalen op 8 december 2019 in Theater Sneek. Fiere Ferhalen gaat over integratie van culturen. Tickets kunt u online bestellen via www.theatersneek.nl met kortingscode FF2019.

Bestel online tickets

Gratis boek 'Straks heb je het nodig'

Steeds meer mensen beseffen dat je meer eigen geld nodig hebt voor later. Bereken hoeveel jij straks nodig hebt en vraag het gratis te werkboek ‘Straks heb je het nodig’ aan. Handig voor wie zijn leven financieel op orde wil krijgen én houden. Breng stap voor stap je inkomsten en uitgaven in kaart en lees praktische tips over hoe je vermogen opbouwt voor later.

Meer info

Gratis thermostaat, lees ook het artikel op pag 26!

Vandebron wil het voor mensen makkelijk en aantrekkelijk maken om over te stappen naar groene stroom. Daarom krijgt u een gratis thermostaat als u een 3-jarig energiecontract afsluit. Vandebron biedt gegarandeerd groene energie en geeft met de thermostaat afnemers slim inzicht in de energierekening. Zo kunnen ze hun gebruik vergelijken met dat van andere huishoudens.

Meer info en afsluiten

Korting op luxe kluis voor thuis

Deze kluis beschermt tegen inbraak en brand. Indicatie IWB (zie certificaat) €10.000 voor contant geld en € 20.000 voor kostbaarheden. Buitenmaat: h350 x b390 x d265. Binnenmaat: h270 x b300 x d145. Gewicht 41 kg. Verstelbaar legbord. Voorbereiding voor verankering. Dubbelbaard sleutelslot. Nu € 599,- (in plaats van € 776,-) + gratis thuisbezorgd.

Bestellen

Betalen met je horloge

Betalen met je Garmin- en Fitbit smartwatch? Het enige wat je hoeft te doen is de smartwatch-app op je telefoon te downloaden en daar je Rabo Wereldpas digitaal aan toe te voegen. Kies één keer een 4-cijferige pincode. Deze gebruik je om de betaalfunctie op je horloge te activeren. Wil je betalen? Druk op de knop aan de zijkant van je smartwatch en houd deze bij de betaalautomaat. Betalen werkt alleen als je de pincode op je smartwatch hebt ingevoerd. Bij aankoop van een Garmin Pay horloge krijg je nu korting. Voor een paar horloges heeft Garmin een speciale ledenprijs. Daarnaast ontvang je bij aankoop van een horloge 50% korting op een Quick Release polsband. Gebruik hiervoor actiecode NL-RABOCB18.

Betalen met je horloge

Bestellen

25 euro korting Rinia Fietsen Makkum/Harlingen

Rinia Fietsen kreeg in april 2018 het predicaat Koninklijk. Hier staat 125 jaar vakmanschap voor u klaar. Rinia verkoopt vele merken nieuwe en gebruikte fietsen, voor ieder wat wils! De huurfietsen worden elk seizoen door nieuwe vervangen. De 100 fietsen van een halfjaar oud gaan weg voor een zacht prijsje. Hierop krijgen Rabo-leden met de bon uit het ledenblad Dichterbij nog eens 25 euro extra korting. Interesse? Bel Timen Rinia: 0515 232111

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven