Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. De voordelen van het lidmaatschap: 

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 15.000 leden uit Friese Zuidwesthoek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Meer over de Ledenraad

Ledenraadsvergaderingen 2016

 • dinsdag 9 februari
 • maandag 18 april
 • maandag 20 juni
 • maandag 12 september
 • maandag 21 november
 • maandag 12 december

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Sneek-ZuidwestFriesland. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Rupsje Nooitgenoeg in Theater Sneek

Een voorstelling voor 2+ waarin het beroemde Rupsje Nooitgenoeg en 3 andere verhalen van Eric Carle op magische wijze tot leven komen. De voorstelling vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet. Rabo-leden betalen €16,- (normaal €18,-) p.p. (ook kinderen). Bel Theater Sneek: (0515) 43 14 00 o.v.v. Rabokorting. Voor deze kortingskaarten geldt op = op. 

Rupsje

Meer informatie over de voorstelling

Slava's Snowshow met koffiearrangement

Het nieuwe theaterseizoen in de Harmonie start met Slava’s Snowshow! Een universeel en tijdloos theaterspektakel dat iedereen betovert en de fantasie van het miljoenenpubliek uit tientallen landen en honderden steden weet te prikkelen. Van 5 t/m 9 september is deze magische voorstelling te zien. Koop online kaarten met de code RaboSS en krijg voorafgaand een gratis kop koffie/thee met een versnapering.

Koop hier online kaarten

Met korting naar Iepenlofspul Jorwert

Met het stuk de Famylje Bellier brengt Iepenloftspul Jorwert van 1 t/m 29 september een moderne klassieker op de planken waarin muziek, humor, drama en vernieuwing centraal staan. Dinsdag 4 september is de Rabobankavond. U kunt hier met korting naar toe. Gebruik de code RA711318. Zo betaalt u slechts 16 euro voor een kaartje. Maximaal 1 bestelling van 2 kaarten. Op = op.

Bestel hier kaarten

Toankamer 't Ponthús Stavoren

Hoewel Stavoren de oudste stad van Friesland is, is er door overstromingen, oorlogen en economisch verval weinig meer over van een historische stad. ’t Ponthús vertelt de bezoeker op eigentijdse wijze over de historie van Stavoren. U kunt hier als Rabo-lid met korting naartoe. Bij inlevering van de bon uit het Ledenmagazine Dichterbij betaalt u geen 4 euro maar 2 euro p.p. (max. 2 personen). Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Meer informatie

It Posthûs Makkum, 50% korting op charcuterie

In 2015 namen Alwin Kalt en Maartje v.d. Velde Restaurant It Posthûs over dat staat voor (h)eerlijk, puur, duurzaam, vers, regionaal, biologisch en het liefst fairtrade lunchen en dineren. In 2015 en 2018 eindigden ze in de Top 3 van Leukste Restaurants van Friesland. Regelmatig organiseert It Posthûs leuke events. Tijdens het Posthûs Borreluur (elke dag van 15:30-17:00 uur) zijn veel drankjes voor de halve prijs. Met uw Rabo-pas krijgt u tot 1 september 2018 tijdens het borreluur een charcuterie met regionale producten voor 2 personen met 50% korting.

Theatervoorstelling Sult

Theatergroep Sult maakt sinds 1996 jaarlijks locatietheater in de Friese Zuidwesthoek. Amateurproducties o.l.v. professionals. Als sponsor geven wij de eerste 100 kaarten voor de voorstelling van 9 november cadeau aan onze leden. Maak kans op twee kaarten en mail ons voor 1 oktober.

Mail

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven