Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. De voordelen van het lidmaatschap: 

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 15.000 leden uit Friese Zuidwesthoek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Meer over de Ledenraad

Ledenraadsvergaderingen 2016

 • dinsdag 9 februari
 • maandag 18 april
 • maandag 20 juni
 • maandag 12 september
 • maandag 21 november
 • maandag 12 december

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Sneek-ZuidwestFriesland. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Kans op gratis startbewijs en bootticket Adventure Run Ameland

Rabobank is sponsor van de Ameland Adventure Run: het avontuurlijke loop-event met afstanden van 5, 10 en 21 km. Kans maken op 1 van de 8 gratis startbewijzen inclusief bootticket? Mail voor 30 oktober 2018 naar communicatie.noordoostfriesland@rabobank.nl

en wie weet loop jij 15 december 2018 mee! Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Kans op gratis startbewijs en bootticket Adventure Run Ameland

Meer info

Spelenderwijs eten met het spel De reis van 5

Je kinderen gezond laten eten en toch gezelligheid aan de eettafel? Ga met het hele gezin mee op reis naar de wereld van piraten en daag je kinderen spelenderwijs uit om gevarieerd te eten met een van de spellen van de Reis van 5. Wat dacht je van groene zeeslangen van druiven? U krijgt 25% korting op de Kapitein- of Matrooseditie. Ga naar dereisvanvijf.nl en gebruik kortingscode AVONTUUR

Bestel het spel

Beleef klassieke meesterwerken

Beleef de prachtige muziek van o.a. Bach, Mozart of Händel in schitterende kerken en concertzalen door het hele land (in het noorden in Groningen en Zwolle). Naast een korting tot wel 60% ontvangt u een cd of dvd en een programmaboekje. U betaalt geen administratiekosten, dat betekent een extra voordeel van € 30,-. Kijk voor meer info en om te reserveren op pieterjanleusink.nl en gebruik actiecode RABO1718.

Meer info en reserveren

Gratis concert voor passi-houders

PASSI is de nieuwe pinpas die hoort bij de Rabo JongerenRekening (12 t/m 17 jaar). Met PASSI kun je betalen, maar PASSI is ook je talent ontwikkelen en inspiratie om geld te verdienen. Ook krijgen PASSIhouders voordeel en exclusiviteit. Zoals PASSI LIVE, een gratis concert met bekende Nederlandse artiesten. Op zaterdag 24 november is de tweede editie van PASSI LIVE. 

Meer info

10% korting op Bianca's Kinderkleding Stavoren

Bianca's Kinderkleding is een gezellige winkel en webshop in nieuwe, hippe en stoere baby/kinderkleding en accessoires in de maten 50 tot en met 176. Tegen inlevering van de bon uit het ledenblad Dichterbij krijgt u 10% korting op uw aankoop in de winkel aan het Hellingspad 18, Stavoren. Of gebruik de kortingscode DICHTERBIJ bij uw online bestelling. Geldig tot 1 nov. 2018. Niet i.c.m. andere acties

Online bestellen

Gratis kop koffie in het museumcafé Landbouwmuseum

Duik onder in de historie van landbouw in Fryslân. Het Fries Landbouwmuseum verhuisde onlangs van Eernewoude naar Leeuwarden. Het biedt een interactief en volledig overzicht van het boerenleven door de jaren heen: van landbouwwerktuigen tot zuivelcoöperaties en van de boerencultuur tot de melk en de aardappel. Tegen inlevering van de bon uit het ledenblad Dichterbij krijgt u tot 1 nov. 2018 een gratis kop koffie (2 per bon) in het museumcafé.

Gratis kop koffie in het museumcafé Landbouwmuseum

Korting op suikerbrood en hazelnootschuimtaart bij Bakkerij Schaafsma

Benieuwd naar het 'beste' suikerbrood van Friesland en de beroemde hazelnootschuimtaart van Bakkerij Schaafsma/De Korenbloem? Proef deze lekkernijen tot 1 november 2018 met voordeel. Het suikerbrood koopt u voor €3,50 (normaal €4,25). De hazelnootschuimtaart voor 6/8 personen voor €9,95 (normaal €12,20). Alleen geldig tegen inlevering van de bon uit het ledenblad Dichterbij, bij de winkel in Franeker of Sneek (Galigapromenade). 

Korting op suikerbrood en hazelnootschuimtaart bij Bakkerij Schaafsma

Muziektheater IJlst De Wylde Boerinne

Zij is boerin en weduwe. Hij is boer, machtig en rijk. Samen kunnen ze ‘de lapen gear smite’ en de machtigste en rijkste boeren van de Greidhoeke worden. Zij zegt nee als hij haar ten huwelijk vraagt en dan is er strijd. Hij zet alles in wat hij maar heeft: van predikanten tot rechters. Zij laat zich opjagen als een stuk wild en als hij haar het recht van overpad ontneemt, verschanst ze zich op haar boerderij en neemt de woede bezit van haar tot de dood erop volgt. Muziektheater IJlst speelt in oktober de voorstelling De Wylde Boerinne. Wij zijn sponsor en als lid krijgt u de kans om een exclusieve vertelling door Ypy Zysling en haar vormgevers bij te wonen, vóór de voorstelling op woe. 17 okt. Het aantal plaatsen is beperkt. Bestel met code RABO op muziektheaterijlst.nl

Muziektheater IJlst De Wylde Boerinne

Bestellen

Toankamer 't Ponthús Stavoren

Hoewel Stavoren de oudste stad van Friesland is, is er door overstromingen, oorlogen en economisch verval weinig meer over van een historische stad. ’t Ponthús vertelt de bezoeker op eigentijdse wijze over de historie van Stavoren. U kunt hier als Rabo-lid met korting naartoe. Bij inlevering van de bon uit het Ledenmagazine Dichterbij betaalt u geen 4 euro maar 2 euro p.p. (max. 2 personen). Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Meer informatie

Theatervoorstelling Sult

Theatergroep Sult maakt sinds 1996 jaarlijks locatietheater in de Friese Zuidwesthoek. Amateurproducties o.l.v. professionals. Als sponsor geven wij de eerste 100 kaarten voor de voorstelling van 9 november cadeau aan onze leden. Maak kans op twee kaarten en mail ons voor 1 oktober.

Mail

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven