Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 15.000 leden uit Friese Zuidwesthoek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stuur uw idee naar onze ledenraad

Meer over de Ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Sneek-ZuidwestFriesland. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Engels concert in Sneek met 3 koren

De KCZB is de grootste belangenorganisatie voor koren in Nederland. In 2019 organiseert de Regionale Commissie Noord van de KCZB in samenwerking met het Martini Jongenskoor Sneek, Mannenensemble Martini Majeur Sneek en Magnificat Emmen een Engels concert in de St. Martinuskerk. Het concert is op zondag 13 oktober en heeft als doel om de Engelse koortraditie met de transparante, typische Engelse koorklank bekend te maken via de meewerkende koren. Het project kreeg een bijdrage uit het Coöperatiefonds van de Rabobank, daarom kunt u als lid van de bank dit concert gratis bijwonen. Lever deze bon in bij de ingang van de kerk.

Kijk voor meer info

Met korting naar Ragús the show in Theater Sneek

Ragús, een van de absolute parels uit de Ierse dans- en muziektraditie, is terug met een nieuwe show op zondag 29 september (14.30 uur). Ze brengen het beste dat Ierland op cultureel gebied te bieden heeft. Een feest vol kleur, klank en ritme, dat je meesleept in de sfeer van een volksfeest op een Iers dorpsplein. Rabo-leden betalen €25,- i.p.v. 28,50 p.p. maar op=op! Bel na 3 sept. Theater Sneek: 0515 431 400 o.v.v. Rabokorting.

Kijk voor meer info

Gratis koffie voor 2 bij aankoop van 'De ziel van Het Theehuis'

Na de brand in 2017 merkten Marieke Warmerdam en Timo Slump hoe hecht de band is tussen Het Theehuis en het dorp Grou. Het Theehuis bestaat sinds 1927 en barst van de herinneringen. Silvie Warmerdam schreef deze verhalen op in ‘De ziel van Het Theehuis’. Bij aankoop van dit prachtig geïllustreerde boek in Het Theehuis krijgt u met deze bon een gratis kop koffie voor 2. Geldig tot 01-09-2019.

Exclusieve lezing met rondleiding 21man

21man is slechts een druppel in het enorme vat vol oorlogsverhalen, maar wel één die de lezer niet onberoerd zal laten. Bent u nieuwsgierig naar de boeiende en aangrijpende verhalen van schrijver Peter van der Meeren? Als u voor 1 september het boek 21man koopt krijgt u bij uw bestelling een uitnodiging voor een lezing met rondleiding op Sportpak Leeuwarderweg in Sneek waar de 'voetbalrazzia' 75 jaar geleden plaatsvond. Het boek kost €24,50 excl. verzendkosten via www.boek21man.nl. Ook kunt u het boek kopen bij boekhandel Van der Velde of de Rabobank in Sneek. Vermeld bij uw onlinebestelling achter uw naam 'DICHTERBIJ' dan krijgt u een uitnodiging voor de lezing. Lever bij aankoop in de winkel/Rabobank deze bon in.

VIP-kaarten Admiraliteitsdagen

Als trotse sponsor van de Admiraliteitsdagen mag de Rabobank 6x2 VIP-kaarten weggeven voor het zondagmiddag (meezing-) concert. Dit concert vindt plaats bij het beroemde keerpunt van de Elfstedentocht! Mail uw naam en adres vóór 1 augustus naar communicatie.dfo@rabobank.nl en wie weet bent u aanwezig als Admiraliteits- VIP op 8 september! Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

10% korting op een doorlopende reisverzekering

Sluit nu een doorlopende reisverzekering en krijg in het eerste jaar 10% korting. De actiekorting geldt ook voor Studenten, RaboTotaal-Pakket- én RaboRiant-Pakkethouders die al standaard 25% korting op de doorlopende reisverzekering krijgen, de 10% komt daar dus bovenop. De actie geldt tot en met 31 augustus 2019.

Met korting naar Iepenloftspul Jorwert

Stjer yn it tsjuster is een tragisch-muzikale vertelling over het leven van Micha. Ze werkt hard om een oogoperatie voor haar zoon te kunnen betalen. Maar dan wordt ze bestolen. De dief ontmaskeren loopt uit op een drama. Op dinsdag 3 en 10 september kunnen Rabo-leden met korting naar de voorstelling. Gebruik de code RA261019 (u kunt max. 1 bestelling doen en 2 kaarten krijgen).

Bestel hier uw kaarten

Gratis boek 'Straks heb je het nodig'

Steeds meer mensen beseffen dat je meer eigen geld nodig hebt voor later. Bereken hoeveel jij straks nodig hebt en vraag het gratis te werkboek ‘Straks heb je het nodig’ aan. Handig voor wie zijn leven financieel op orde wil krijgen én houden. Breng stap voor stap je inkomsten en uitgaven in kaart en lees praktische tips over hoe je vermogen opbouwt voor later.

Meer info

Gratis thermostaat, lees ook het artikel op pag 26!

Vandebron wil het voor mensen makkelijk en aantrekkelijk maken om over te stappen naar groene stroom. Daarom krijgt u een gratis thermostaat als u een 3-jarig energiecontract afsluit. Vandebron biedt gegarandeerd groene energie en geeft met de thermostaat afnemers slim inzicht in de energierekening. Zo kunnen ze hun gebruik vergelijken met dat van andere huishoudens.

Meer info en afsluiten

Korting op luxe kluis voor thuis

Deze kluis beschermt tegen inbraak en brand. Indicatie IWB (zie certificaat) €10.000 voor contant geld en € 20.000 voor kostbaarheden. Buitenmaat: h350 x b390 x d265. Binnenmaat: h270 x b300 x d145. Gewicht 41 kg. Verstelbaar legbord. Voorbereiding voor verankering. Dubbelbaard sleutelslot. Nu € 599,- (in plaats van € 776,-) + gratis thuisbezorgd.

Bestellen

Betalen met je horloge

Betalen met je Garmin- en Fitbit smartwatch? Het enige wat je hoeft te doen is de smartwatch-app op je telefoon te downloaden en daar je Rabo Wereldpas digitaal aan toe te voegen. Kies één keer een 4-cijferige pincode. Deze gebruik je om de betaalfunctie op je horloge te activeren. Wil je betalen? Druk op de knop aan de zijkant van je smartwatch en houd deze bij de betaalautomaat. Betalen werkt alleen als je de pincode op je smartwatch hebt ingevoerd. Bij aankoop van een Garmin Pay horloge krijg je nu korting. Voor een paar horloges heeft Garmin een speciale ledenprijs. Daarnaast ontvang je bij aankoop van een horloge 50% korting op een Quick Release polsband. Gebruik hiervoor actiecode NL-RABOCB18.

Betalen met je horloge

Bestellen

25 euro korting Rinia Fietsen Makkum/Harlingen

Rinia Fietsen kreeg in april 2018 het predicaat Koninklijk. Hier staat 125 jaar vakmanschap voor u klaar. Rinia verkoopt vele merken nieuwe en gebruikte fietsen, voor ieder wat wils! De huurfietsen worden elk seizoen door nieuwe vervangen. De 100 fietsen van een halfjaar oud gaan weg voor een zacht prijsje. Hierop krijgen Rabo-leden met de bon uit het ledenblad Dichterbij nog eens 25 euro extra korting. Interesse? Bel Timen Rinia: 0515 232111

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven