Bert Roman vertrekt als directievoorzitter bij Rabobank Stad en Midden Groningen

Bert Roman vertrekt als directievoorzitter bij Rabobank Stad en Midden Groningen

Per 1 april neemt Bert Roman als directievoorzitter van Rabobank Stad en Midden Groningen definitief afscheid van de bank. Na zestien dienstjaren, waarvan drieënhalf jaar bij Rabobank Stad en Midden Groningen, is het tijd voor een nieuwe horizon.

"Het moment is aangebroken dat ik het stokje doorgeef aan een ander", laat Roman weten. "De laatste jaren hebben wij gebouwd aan een klantgerichte en sterke coöperatieve bank. Een bank die zich bewust is van de snel veranderende wereld om haar heen. Zoals de impact van Corona en hoe Rabobank met het digitaliseren en vernieuwen van haar diensten daarop inspeelt. Ook al vindt onze dienstverlening steeds meer digitaal plaats en werken de medewerkers vanuit huis, blijft persoonlijk en dichtbij belangrijk voor de coöperatieve Rabobank. Kijk maar om je heen. Her en der zie je lokale initiatieven ontstaan, waar onze medewerkers samen met anderen de handen ineen slaan om mensen die het nodig hebben te steunen. Met een trots gevoel neem ik afscheid van de bank en ga ik mij richten op een aantal persoonlijke ambities, zoals commissariaten in de zorg, het onderwijs, de energietransitie en de pensioensector."

"Bert heeft een groot aandeel gehad in het sterker maken van de bank en haar omgeving vanuit de coöperatieve gedachte, dat is waar hij voor staat", vertelt Hans Klopstra, voorzitter van de raad van commissarissen. "Een woord van dank is zeer op zijn plaats. Ik wens Bert alle goeds."

Groningen, 23-2-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn