De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!

Clubkas

Goed nieuws: we starten met de Rabobank Clubkas Campagne! De Clubkas Campagne is een prachtige kans om de kas van uw vereniging te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank bepalen welke verenigingen en stichtingen worden ondersteund. Leden van Rabobank Stad en Midden Groningen krijgen bij deze campagne namelijk inspraak op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank, het coöperatief dividend.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank stelt een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we 70.000 euro te verdelen. De inschrijving voor de verenigingen en stichtingen is van maandag 13 november tot en met woensdag 31 januari 2018.

Doe mee!

U kunt zich vanaf 13 november aanmelden voor deelname aan de Clubkas Campagne. Tijdens de finaleavond in maart, wordt bekend gemaakt hoeveel stemmen en welk bedrag de deelnemers hebben gewonnen. Deelnemende verenigingen & stichtingen worden hierover nader geïnformeerd.

Meld uw club aan

Leden mogen stemmen

Leden van Rabobank Stad en Midden Groningen mogen van 8 februari tot en met 22 februari hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s). Begin februari ontvangen onze leden per post een stemkaart met een unieke stemcode. Onze stemmodule staat tussen 8 en 22 februari live op onze website (5 stemmen per lid, met maximaal 2 op dezelfde club).

Let wel!

Wanneer u klant bent van onze bank, bent u niet automatisch ook lid. U kunt controleren of u al lid bent via Rabobank Internetbankieren. Bij ‘uw gegevens’ staat dan in de laatste tabel van ‘persoonlijke gegevens’ of u lid bent van de Rabobank of niet. Wilt u in 2018 meestemmen? Vraag dan uw lidmaatschap aan vóór 10 januari 2018.

Lid worden?

Groningen, 13-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn