De uitslag is bekend!

Winnaars Rabobank Clubkas Campagne

Woensdagavond 28 maart was de spannende ontknoping van de Rabobank Clubkas Campagne. Wat een fantastische avond met mooie bedragen en blije gezichten!

Stemmen

Onze leden stemden met velen op de 58 deelnemende verenigingen/stichtingen. Op deze manier bepaalden ze hoe de beschikbare € 70.000,- werd verdeeld. In totaal brachten 2.770 leden 13.042 stemmen uit. Een resultaat waar wij trots op zijn!

Feestelijke avond

Tijdens de Finale Avond in de Euroborg is bekend gemaakt hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen en welke bedragen zij hiermee verdiend hebben voor het realiseren van hun doelen. Het was een heel feestelijke avond die gepresenteerd werd door Arno van der Heijden. Iedere deelnemende vereniging/stichting ontving uit handen van directievoorzitter Bert Roman een cheque met daarop het behaalde aantal stemmen en het bijbehorende bedrag dat zij ontvangen voor hun bestedingsdoel. Landschapsbeheer Groningen haalde de meeste stemmen op met hun bestedingsdoel. Zij willen met het geld groene vrijwilligers ondersteunen en opleiden voor diverse projecten in de gemeente Haren en een educatief programma aanbieden aan scholen, burgers en belangstellenden over het landschap Haren e/o.

De uitslag

Benieuwd welk bedrag uw favoriete clubs hebben opgehaald tijdens de Clubkas Campagne? Via onderstaande link vindt u de uitslag.

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Groningen, 3-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn