Rabobank aanwezig op Nieuwbouw/Verbouw XL

Woonweken 2018

De huizenmarkt in Groningen bruist. En dat geldt ook voor de omliggende gebieden! Vele nieuwbouwprojecten worden uit de grond gestampt. Huizen krijgen binnen een mum van tijd een nieuwe eigenaar. Nieuwbouw/Verbouw XL deelt van 16 tot en met 18 november alle primeurs in en om ‘Stad’. Hét moment voor stadsmakelaars, gemeenten en ontwikkelaars om de nieuwste bouwprojecten en de stads- en gemeenteontwikkelingen te lanceren en te presenteren!

Goed voorbereid op huizenjacht

Een huis kopen, er komt heel wat bij kijken. Het is dan wel zo fijn als je goed voorbereid start met de huizenjacht. Om je kansen te vergroten is het verstandig om eerst te gaan kijken wat er voor jou allemaal mogelijk is op financieel gebied.

Waar te beginnen?

Nou wat dacht je van op de bank? Met de online tool van de Rabobank oriënteer je je gemakkelijk. Zo zie je gemakkelijk welke hypotheek het beste bij je persoonlijke situatie past. Daarnaast bereken je in een mum van tijd met de online rekenhulp wat je maximaal kunt lenen. Hiermee krijg je direct een eerlijk beeld van je toekomstige hypotheek en maandlasten.

Bereken je hypotheek

Waarom een hypotheek bij de Rabobank?

De Rabobank vindt het belangrijk dat een hypotheek past en vooral ook blijft passen bij jouw situatie. Zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Ook voor jou is er een hypotheek met wel 10 pluspunten.

De 10 pluspunten

Liever een persoonlijk gesprek?

Schuif tijdens Verbouw/Nieuwbouw XL vrijblijvend aan voor een oriëntatiegesprek. Zo ontvang je persoonlijk advies en ga je goed voorbereid op huizenjacht.

Informatie over Nieuwbouw/Verbouw XL

31-10-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn