Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Stad en Midden Groningen. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Stad en Midden Groningen vertegenwoordigt de ruim 23.700 leden in de regio Groningen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Stad en Midden Groningen. Hierin vindt je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Coronoproof fun - Spellen voor thuis

Boek nu één van de thuisspellen bij TB Events. Als lid van Rabobank Centraal Twente speel je deze met 50% korting. Alle spellen kunnen op een veilige manier en vanuit je eigen huis gespeeld worden. Kies uit Prison Escape at home, De slimste thuis, La casa del Dinero, Party at home, Pub Quiz at home of Wie ontdekt de verrader at Home.

Ga naar de site en gebruik de kortingscode ‘Rabobank’.

Waar: www.uitjeshuis.nl
Geldig: t/m 30 april 2021

Rabo & Co

Bekijk de website

Blad voor liefhebbers van Groningen

Woon je in de gemeente Groningen, Het Hogeland of Eemsdelta en geïnteresseerd in je eigen leefomgeving, dan mag je Blad niet missen. Neem een jaarabonnement en ontvang 6 nummers voor €20,00 (normaal €27,00). Woon je buiten deze gemeenten? Dan betaal je de portokosten extra. 

Via info@bluemule.nl o.v.v. RABOGL kan je doorgeven Blad te willen ontvangen.

Waar: info@bluemule.nl
Geldig: t/m 31 augustus 2021

Rabo & Co

Valkema Sport - Gratis paar sokken bij aankoop schoenen

De natuur is een prachtige trainingsomgeving waar veel te zien en te beleven is. Ga erop uit of je nu van wandelen of van hardlopen houdt. Bij Valkema Sport staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. Bij de aankoop van een paar wandel- of trainingsschoenen ontvang je gratis een paar sokken.

Waar: facebook.com/ValkemaSport
Geldig: t/m 1 juni

Rabo & Co

Theaterspektakel NOORD

NOORD is een spannende en magische voorstelling over de onvoorspelbaarheid van ons bestaan. Over durf, doorzetten en de kracht van samenwerking. Omringd door een immens decor beleef je het meeslepende theaterspektakel NOORD. Dit alles kun je bijwonen op 17 april 2021. Met muziek, dans, unieke projecties en special effects. Meer informatie vind je op www.noordtheater.nl. Kaarten bestellen met € 20,- korting per kaart? Gebruik code 2SMGRAB21. OP=OP! Rolstoelplaatsen? Graag eerst bellen met 050-584 44 29.

Ledenaanbieding

Koop hier tickets

Forum Groningen: The Art of Aardman

Shaun the Sheep, Chicken Run en Wallace & Gromit: de creaties van Aardman Studios betoveren kijkers wereldwijd. Verwonder jezelf in deze expositie tijdens een buitengewone reis langs originele schetsen, talloze handgemaakte kleimodellen en zelfs volledige miniatuur-filmsets. Deze expositie met korting bezoeken? Gebruik de kortingscode RaboAARDMAN op forum.nl/aardman en koop je ticket voor € 8,50 in plaats van € 12,50 (maximaal 2 tickets per persoon). Geldig t/m 9 mei 2021

Ledenaanbieding

Koop hier tickets

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven