Beleggen4Daagse

Beleggen4Daagse

Overweegt u om te starten met beleggen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Met de huidige lage spaarrente kan beleggen een goed alternatief zijn , maar niet iedereen heeft genoeg tijd, kennis of zin om zich hierin te verdiepen. Daarom nodigen we u uit voor de Beleggen4Daagse van 12 tot en met 15 maart in ons Ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan in Tilburg. 

Programma


Bijeenkomsten Beginnen met Beleggen
Op maandag 12 en woensdag 14 maart organiseren we van 19.30 tot 21.30 uur een bijeenkomst waarin onze beleggingsspecialisten u meer vertellen over de mogelijkheden van beleggen. Is beleggen wel zinvol, als je het maar een jaar of zes à zeven wilt doen? Moet je dagelijks de beurzen in de gaten houden? Zijn de risico's niet veel te groot? U krijgt een compleet beeld van de mogelijkheden zodat u kunt beslissen of beleggen iets voor u is. Tijdens de afsluitende borrel kunt u uw persoonlijke vragen stellen aan onze beleggingsspecialisten. Meld u aan via de website sites.rabobank.nl/tilburg/B4D. U mag gerust een familielid, kennis, of buurman meenemen. Dit geeft u aan bij uw aanmelding.

Inloopmomenten
U kunt op dinsdag 13 maart van 14.00 tot 17.00 uur en op donderdag 15 maart van 17.30 tot 20.00 uur bij ons binnenlopen met uw beleggingsvragen. Onder het genot van een kop koffie of thee en iets lekkers kunt u met onze adviseurs in gesprek over uw mogelijkheden. U hoeft zich niet aan te melden.

Kijk voor meer informatie op sites.rabobank.nl/tilburg/B4D

Tilburg, 26-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn