Loop mee als Raboloper tijdens Tilburg Ten Miles

Loop mee als Raboloper tijdens Tilburg Ten Miles

Op zondag 2 september vindt de 31e editie van de Tilburg Ten Miles plaats. Alle klanten en leden van Rabobank komen in aanmerking voor de Rabobank TTM actie. Ook aan de supporters is gedacht in het Rabohouse.

Meld u aan als Raboloper

De actie voor Rabolopers zit helaas vol. U kunt nog wel inschrijven voor de wedstrijd via https://www.tilburgtenmiles.nl/.

Welkom in het Rabohouse

Het Rabobank Ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan 300 wordt omgebouwd tot Rabohouse. Hier bent u als Raboloper op 2 september samen met een gast van harte welkom. Loop ook gerust binnen in het Rabohouse als u beter bent in aanmoedigen dan in hardlopen. U kunt hier onder het genot van muziek en een drankje alle Rabolopers toejuichen. Op 2 september ontvangt u in het RaboHouse op vertoon van de bevestigingsmail twee gratis consumptiemunten per persoon. U bent welkom met maximaal 4 personen.

Inschrijven als supporter in het Rabohouse

Quiet Community

Wij vinden het belangrijk een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarom schenken wij uw bijdrage als Raboloper aan de Quiet Community. Rabobank verdubbelt dit bedrag. Quiet Community is een marktplaats zonder geld met als doel de armoede in Tilburg te verzachten. Met hulp van het Tilburgse bedrijfsleven en particulieren kunnen mensen die in armoede leven gratis gebruikmaken van diensten, producten en verwennerijen. De Quiet Community komt voort uit de Quiet 500 - de tegenhanger van de Quote 500 - en bestaat uit ruim 3.000 Tilburgers. Een mooie reden om samen warm te lopen voor de Tilburg Ten Miles!

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven