Rabobank ook in 2018 sponsor van Tilburg Ten Miles

Tilburg Ten Miles

Rabobank Tilburg en omstreken is ook in 2018 sponsor van Tilburg Ten Miles. Onze bestuursvoorzitter, Wim Bens en Henk van Doremalen, directeur Tilburg Ten Miles, tekenden een overeenkomst in het Rabobank Ontmoetingscentrum waarmee Rabobank zich weer voor een jaar aan Tilburgs grootste sportevenement verbindt.

Lopen voor het goede doel

Wim Bens: ‘Wij willen graag betrokkenheid tonen bij de stad en willen graag voldoen aan het verzoek om het contract met een jaar te verlengen. Het goed georganiseerde evenement heeft voor ons ook betekenis voor de band die wij via Tilburg Ten Miles met onze leden hebben. We hebben hier altijd een speciale ontvangst voor de mensen die zich inschrijven als Raboloper. En we hebben altijd een speciaal goed doel dat we ondersteunen.' Vorig jaar namen zo’n 1500 mensen als Raboloper deel aan het evenement.

Op deze website volgt in het eerste kwartaal van 2018 meer informatie over deelname als Raboloper.

Rabobank Ladies Run

Henk van Doremalen: ‘Rabobank zal opnieuw de naamsverbinding hebben met de Tilburg Ladies Run over 10 kilometer waaraan zowel wereldtop als recreanten deelnemen. Het evenement staat qua prestaties hoog genoteerd op de wereldranglijsten. We zijn buitengewoon verheugd dat Rabobank als een van de grotere sponsoren opnieuw het contract met ons wil aangaan. Ik zie het als bewijs dat ze vertrouwen hebben in ons en de vele honderden vrijwilligers die bij ons evenement actief zijn.’ De CZ Tilburg Ten Miles vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekeinde van september.  

Voor informatie over het evenement kijk op tilburgtenmiles.nl

Tilburg, 27-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn