Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Tilburg en omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken vertegenwoordigt de ruim 33.000 leden uit onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Tilburg en omstreken. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Hip Grieks eten in Noord-Brabant

De persoon 'Zorba' staat symbool voor de mens die met volle teugen geniet van het leven. De mens die zich volledig overgeeft aan de liefde, het eten, de dans, de beweging en de impressies. Dat is precies wat Zorba biedt: de warme Griekse gezelligheid. In deze toegankelijke omgeving kun je genieten van verfijnde Griekse cuisine, gemaakt met de beste en meest verse Griekse ingrediënten. Drink daarbij een van de magische Griekse top-wijnen en je avond kan niet meer stuk!
Als lid krijg je, tot 1 november 2019, bij het diner een glaasje ouzo én een lekker kopje koffie of thee. Kom langs in de St. Josepstraat 138 in Tilburg en geniet van het eten, drinken, het gastvrije personeel en de sfeervolle ambiance!

Hip Grieks eten in Noord-Brabant

Meer informatie

Controle over internet privacy

Jibia biedt webshops van alle groottes (van 5 tot miljoenen bezoekers per maand) de mogelijkheid om gemakkelijk en goedkoop hun webshop op een privacyvriendelijke manier te personaliseren. Dit levert direct een hogere conversieratio, meer terugkerende klanten en het scheelt waardevolle tijd voor een marketeer. Eigenaren van webshops kunnen de shop laten testen. Stuur een e-mail naar info@jibia.nl of ga naar Jibia.nl, benoem Dichterbij en gebruik Jibia twee maanden gratis!

De particuliere gebruiker krijgt door Jibia ook controle over zijn online privacy en data! Dit kan door hun gratis browser extensie te downloaden! Als lid van de bank kun je nu naar jibia.nl/dichterbij gaan om je aan te melden als lid van de beta-testgroep. Jij bent dan een van de eerste die Jibia test.

Controle over internet privacy

Meer informatie

Korting op Capi design bloempotten

Flinke korting op twee populaire modellen van de Capi Nature collectie. Het design is geïnspireerd op vormen en texturen uit de natuur. Op vertoon van het magazine Dichterbij de Vase Elegant Deluxe van € 74,99 voor € 39,00 en de Egg Planter van € 39,99 voor € 24,95. Bij de tuincentra AVRI in Dongen en Intratuin en Groenrijk in Tilburg. Zolang de voorraad strekt. Op = op.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven