Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Tilburg en omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken vertegenwoordigt de ruim 33.000 leden uit onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Tilburg en omstreken. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Theaters Tilburg

Theaterliefhebbers opgelet! Als lid van Rabobank Tilburg en omstreken kun je met korting naar de volgende toneelvoorstellingen in Theaters Tilburg:

  1. De humoristische voorstelling ART met Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom (3 april).
  2. De thrillerkomedie Een Goed Mens met Jules Croiset en Victor Reinier (14 april).
  3. De toneelbewerking van de klassieker Turks Fruit met o.a. Chris Peters en Ali Zijlstra (1 mei).

Kiezen hoeft niet, want voor alle drie de voorstellingen geldt: reserveer één kaartje en ontvang het tweede gratis (excl. servicetoeslag). Reserveren kan via de Ticketservice van Theaters Tilburg: (013) 543 22 20 of via hun website.
Vermeld bij reservering de code 'Rabobank'.

Ledenaanbieding Theaters Tilburg

Meer informatie

Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis

Tussen de Piushaven en het Leypark ligt in de voormalige AaBe fabriek Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis. In dit monumentale pand serveren ze, naast uiteraard pannenkoeken, lunch en diner. Ook is er een groot terras en speeltuin aanwezig én kun je er gratis parkeren. Alle reden om langs te gaan. Bij bezoek tot 1 juni 2019 krijg je een gratis kinderpannenkoekmenu t.w.v. € 7,50.

Ledenaanbieding Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis

Meer informatie

Souvenir Kamermuziek

Een buitenkansje voor de liefhebbers van klassieke pianomuziek. Souvenir Kamermuziek biedt u € 10 korting op toegangskaarten voor het concert van de Russische meesterpianist Nicolai Lugansky: dinsdag 14 mei, 20.00 uur in Concertzaal Tilburg. Kaarten (incl. drankje) 1e rang slechts € 29 en 2e rang (beperkt aantal plaatsen) € 25 p.p. Kaarten bij de kassa van Theaters Tilburg o.v.v. Actie Rabobank.

Ledenaanbieding Souvenir Kamermuziek

Meer informatie

Zuiderzwam Growkit

Een prachtig voorbeeld van circulair ondernemen, afvalreductie en verantwoorde voedselproductie én één van de deelnemers van 013Food. Dat is ZuiderZwam in Tilburg, een onderneming van Jacqueline van Eerd. Zij kweekt oesterzwammen op koffiedik. Met haar elektrische tuktuk haalt zij bij de Tilburgse horeca en de gemeente het koffiedik op. Een prima voedingsbodem voor het kweken van oesterzwammen. Na zes weken is Jacqueline weer terug bij de horeca, met haar oesterzwammen. Zo is de lokale kringloop rond. Ook zelf oesterzwammen op koffiedik kweken? Haal bij VANDEMAKER, Pieter Vreedestraat 15 in Tilburg, jouw eigen ZuiderZwam Growkit. Tot en met 31 mei 2019 voor slechts € 12,95, op vertoon van dit magazine. Kijk ook op zuiderzwam.nl. Daar lees je ook over de workshops en rondleidingen en waar je oesterzwamkroketten en -bitterballen kunt kopen.

Ledenaanbieding Zuiderzwam

Meer informatie

Fascinerende familievoorstelling

Voorlichting aan kinderen over de 2e Wereldoorlog blijft belangrijk en daar haakt de muzikale voorstelling ‘Oorlogsgeheimen’, gebaseerd op het bekende boek, op in. Speciaal voor Rabobank-leden biedt De Cammeleur in Dongen € 3,00 korting (normaal € 11,-). Minimum leeftijd is 9 jaar. De voorstelling vindt plaats op 18 mei. Meer info is te vinden via onderstaande link; o.v.v. code RABO2019.

Ledenaanbieding De Cammeleur

Meer informatie

Puur genieten met Zoete Kaart

‘Het zijn de kleine genietmomentjes die het doen’.
Met een Zoete Kaart geef je recht uit je hart een bijzonder lekker en persoonlijk brievenbuscadeau. Lekkers met alleen natuurlijke suikers én een persoonlijke kaart. Das toch uniek?! Bestel met 15% korting via zoetekaart.nl en gebruik hiervoor de kortingscode ‘Dichterbij’. Deze actie geldt tot en met Moederdag (12 mei 2019).

Ledenaanbieding Zoete Kaart

Meer informatie

Korting op Capi design bloempotten

Flinke korting op twee populaire modellen van de Capi Nature collectie. Het design is geïnspireerd op vormen en texturen uit de natuur. Op vertoon van het magazine Dichterbij de Vase Elegant Deluxe van € 74,99 voor € 39,00 en de Egg Planter van € 39,99 voor € 24,95. Bij de tuincentra AVRI in Dongen en Intratuin en Groenrijk in Tilburg. Zolang de voorraad strekt. Op = op.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven