Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Tilburg en omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken vertegenwoordigt de ruim 33.000 leden uit onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Tilburg en omstreken. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Streekplank voor 2 personen

Van 1 juli t/m 31 augustus is het extra genieten bij De Roovertsche Leij in Goirle. Op vertoon van ledenmagazine De Dichterbij betaalt u € 14,50 i.p.v. € 16,75 voor een streekplank voor 2 personen. Heerlijk bij de borrel.

Meer informatie

Bikken & Bakken

Aan de Piushaven is sinds 2015 het familiebedrijf Bikken & Bakken gevestigd. In deze bakkerij, tevens lunchroom, geniet u van al het lekkers wat dagelijks vers wordt bereid. Op vertoon van ledenblad Dichterbij betaalt u voor een Bikken & Bakken tas vol lekkers slechts € 10 (normale prijs is € 15).

Brownies & Downies

Aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg vind u sinds kort Brownies & downieS. U kunt op deze prachtige locatie in een bijzondere sfeer genieten van de heerlijkste lunchgerechten. Laat u verrassen en verwennen door de kanjers van Brownies & downieS. Op vertoon van ledenmagazine Dichterbij ontvangt u 10% korting op de lunchgerechten bij Brownies & downieS Tilburg.

Korting op Capi design bloempotten

Flinke korting op twee populaire modellen van de Capi Nature collectie. Het design is geïnspireerd op vormen en texturen uit de natuur. Op vertoon van het magazine Dichterbij de Vase Elegant Deluxe van € 74,99 voor € 39,00 en de Egg Planter van € 39,99 voor € 24,95. Bij de tuincentra AVRI in Dongen en Intratuin en Groenrijk in Tilburg. Zolang de voorraad strekt. Op = op.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven