Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Tilburg en omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken vertegenwoordigt de ruim 33.000 leden uit onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Tilburg en omstreken. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Verwen jezelf!

Afgelopen zomer opende zelfstandige onderneemster Hanneke Rodenburg haar nieuwe DA drogisterij & parfumerie in het Winkelcentrum De Blaak. De DA-formule staat bekend om de uitstekende service met veel persoonlijke aandacht voor haar klanten. De winkel in de Blaak wil dan ook zo goed mogelijk inspelen op de lokale markt met een inspirerend assortiment en passend advies met goede kennis en service. Naast het uitgebreide drogisterij en parfumerie assortiment heeft deze DA ook fun- en cadeauartikelen en vele acties met scherpe aanbiedingen. Je bent van harte welkom! Tot 1 december 2018 krijg je, op vertoon van deze bon, 20% korting op het gehele assortiment.

DA Drogisterij & Parfumerie De Blaak, Amer 9, Tilburg

Meer informatie

Welkom aan boord

Altijd al een ballonvaart willen maken? Gewoon omdat je dit geweldig lijkt of om cadeau te doen?

Dat kan nu met deze mooie aanbieding! Voor € 125 per persoon (normale prijs € 159) brengt Sky Ballonvaarten Tilburg je in hogere sferen. Kinderen vanaf 1.20 meter zijn ook van harte welkom (zij betalen € 89). Je vaart ongeveer een uur maar inclusief het vervoer en uiteraard de traditionele champagneceremonie moet je rekenen op zo'n 2,5 uur. Deze aanbieding is geldig tot 1 januari 2020. Sky Ballonvaarten Tilburg heeft ruim 30 jaar ervaring. Je bent dus in goede handen! Ga voor meer info naar skyballonvaarten.nl. Reserveren kan via info@skyballonvaarten.nl of (013) 590 06 92. Vermeld hierbij: Rabobank Tilburg ledenaanbieding.

Welkom aan boord

Meer informatie

Willem II - Vitesse 25 november

Het Eredivisieseizoen is al even onderweg, zo ook voor Willem II Tilburg. 

Met veel passie, strijd en aanvallend voetbal zorgen de Tricolores telkens weer voor een kolkend Koning Willem II stadion. Wil jij er ook een keer bij zijn? Dat kan! Jij als Rabobank-lid krijgt de kans om het 2e kaartje gratis te bestellen voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse op zondag 25 november om 14.30 uur. Dit geldt alleen voor de eerste 250 leden die kaartjes kopen en de kortingscode invullen. 

Je kunt de korting activeren door tijdens het bestelproces op besteljekaartje.nl de code: RABO-WILLEMII in te vullen. 

Willem II - Vitesse 25 november

Meer informatie

Korting op Capi design bloempotten

Flinke korting op twee populaire modellen van de Capi Nature collectie. Het design is geïnspireerd op vormen en texturen uit de natuur. Op vertoon van het magazine Dichterbij de Vase Elegant Deluxe van € 74,99 voor € 39,00 en de Egg Planter van € 39,99 voor € 24,95. Bij de tuincentra AVRI in Dongen en Intratuin en Groenrijk in Tilburg. Zolang de voorraad strekt. Op = op.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven