Vacature raad van commissarissen

Netwerkende mensen

Medio 2018 eindigt de zittingsperiode van een van de leden van onze raad van commissarissen. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuw lid. Wij zoeken een ervaren bestuurder met een zakelijke achtergrond (bij voorkeur een ondernemer die geheel of deels eigenaar is van een bedrijf) en netwerk, een kritische gesprekspartner voor de raad en de directie. In verband met de samenstelling van de raad gaat de voorkeur bij gelijke geschiktheid uit naar een vrouwelijke kandidaat. Woont en/of werkt u daarnaast in ons werkgebied (Dongen, Rijen, Goirle, Tilburg) en maakt u deel uit van relevante netwerken in het werkgebied van de bank? Dan komen wij graag met u in contact.

Als coöperatieve bank streven we ernaar om de ambities van onze leden en klanten te verwezenlijken. Daarvoor is het belangrijk dat we een deskundig klankbord hebben in de vorm van een raad van commissarissen. Dit orgaan bestaat uit vijf leden uit onze omgeving die gevraagd en ongevraagd advies geven aan onze directie, toezicht houden op ons beleid en de ledeninvloed waarborgen.

Meer informatie

Heeft u interesse in deze vacature? Bekijk de volledige profielschets. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Horn (voorzitter raad van commissarissen) via 06 – 81 49 28 87 of Wim Bens (directievoorzitter) via 06 – 53 13 20 00. Uw motivatiebrief met een recent cv kunt u voor 19 januari 2018 mailen naar directie.tilburg@rabobank.nl.

Profielschets RvC

6-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn