Voordracht van kandidaten voor onze ledenraad

Voordracht kandidaten ledenraad

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Voordracht kandidaten

De ledenraad -op dit moment bestaande uit 26 leden van de bank- behartigt het belang van klanten en leden. Ledenraadsleden zijn betrokken bij lokale activiteiten en zijn sparringpartner voor directie en raad van commissarissen van Rabobank Tilburg en omstreken. Jaarlijks vinden er wisselingen in de samenstelling van de ledenraad plaats. Voor de invulling van de vier nieuwe en openstaande vacatures draagt de directie de volgende kandidaten voor:

  • Gert-Jan Frijters uit Rijen
  • Joris van Riel uit Tilburg
  • Leonard Bijlsma uit Tilburg
  • Ralf Witlox uit Dongen

Het staat leden van Rabobank Tilburg en omtreken vrij om, met de steun van tien leden, zelf ook kandidaten aan te dragen. Stuur hiervoor vóór 22 mei een e-mail naar directie.tilburg@rabobank.nl. Wanneer er meer kandidaten zijn dan vacatures, organiseert Rabobank Tilburg en omstreken een kieskringvergadering. Via onze website houden we je op de hoogte. Indien het aantal kandidaten gelijk is aan de vacatures worden de kandidaten zonder toestemming van de kieskring gekozen.

Reageren

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kun je mailen naar directie.tilburg@rabobank.nl.

Stuur een mail

Tilburg en omsteken, 15-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn