CHECK-IN Oldenzaal

Akker

Als gevolg van maatregelen die wij nemen rondom het coronavirus is Check-in op dit moment gesloten.

Een bruisende (flex)werkplek. Waar start-ups en kleine onder nemers elkaar ontmoeten én versterken. CHECK-IN bij het Rabohouse Oldenzaal voor een gratis flexplek.

Voor iedereen

CHECK-IN is er voor grote en kleinere ondernemers. Voor zzp’ers, voor starters én voor jonge honden met grootse dromen. Stel, je bent een zzp'er en je werkplek thuis is minder geschikt om klanten te ontvangen. Bij ons kun je - als je wilt- een hele dag werken, brainstormen en ontmoeten.  Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw kennis en ideeën te delen met anderen. Wie weet kom je tot andere inzichten, krijg je nieuwe ideeën of vind je nieuwe samenwerkingsverbanden. Kom en CHECK-IN!

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag kun je van 8.30 uur tot 17.30 uur terecht bij CHECK-IN.
Je meld je bij de receptie van het Rabohouse en dan krijg je een toegangspas om op de derde verdieping te komen. CHECK-In op de derde! 

Faciliteiten

De derde verdieping op het Rabohouse is prachtig: een A-locatie, vlakbij de A1 met een mooi weids uitzicht. Een ‘office all-in’ met wifi, eigentijdse bureaus, een koffiecorner, vergaderruimtes en een heuse presentatieruimte, een receptiefunctie, broodjesservice en voldoende parkeergelegenheid.  En je hebt de keuze uit permanente huur óf een gratis werkplek.

Adres

CHECK-IN zit op de derde verdieping van het Rabohouse. Het adres is Lossersestraat 2, 7574 AE in Oldenzaal.

Oldenzaal, 26-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn