Online bankieren? Volg een workshop!

Vrouw scrolt over haar iPad

Tegenwoordig kunt u veel bankzaken thuis regelen via uw laptop, tablet en PC. Dat is fijn, want het scheelt u een ritje naar de bank. Wilt u ontdekken hoe u zelf  en op een veilige manier, uw bankzaken online kunt regelen? Of wilt u graag een opfriscursus en nóg meer leren over online bankieren? Neem dan deel aan onze workshop.

Neem uw eigen toestel en bankpas mee

U gebruikt uw Rabobank bankpas tijdens de workshop. Wilt u straks gebruik maken van Rabo Mobielbankieren? Dan raden wij u aan om uw eigen toestel, bijvoorbeeld uw tablet, laptop of smartphone, mee te nemen naar de workshop. Zo leert u meteen online bankieren op uw eigen apparaat. Lukt dit niet? Dan kunt u een laptop van de bank gebruiken. Er is gratis Wi-Fi aanwezig. Om aan deze workshop deel te kunnen nemen is het van belang dat u beschikt over de basiskennis van Windows, uw tablet en/of uw smartphone.

Welke workshop kiest u?

De workshop begint met een gezamenlijke introductie. Hierna kiest u voor een knoppencursus Rabo Mobielbankieren óf Rabo Internetbankieren, afhankelijk van wat u denkt te gebruiken na de workshop.

Waar en wanneer vinden de workshops plaats?

De workshops vinden plaats op woensdag 15 november in de Bibliotheek aan de Markt 1, in Veghel. U kunt kiezen uit verschillende tijdstippen: 13.30 – 16.00 uur, 18.30 – 21.00 uur en 18.30 – 21.00 uur. Een half uur voor de start van de workshop staat er een heerlijk kopje koffie voor u klaar!

Komt u ook?

Meldt u zich dan online aan via het inschrijfformulier, telefonisch via (0413) 219 219 of in één van onze vestigingen. U kunt uiterlijk tot twee weken voordat de workshop plaats vindt inschrijven. Let op, het aantal plaatsen is beperkt. Schrijft u zich dus snel in!

Aanmelden workshop Internetbankieren 15 november

Aanmelden workshop Mobiel bankieren 15 november

Veghel, 4-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn