Sluiting servicepunten Erp en Zeeland

Sluiting servicepunten Erp en Zeeland per 1 november

Per 1 november 2019 zijn de servicepunten in Erp en Zeeland gesloten. De manier waarop onze klanten bankieren verandert. Steeds minder klanten bezoeken nog één van onze kantoren. De meeste van hen vinden het prettiger om thuis online te bankieren. Zo is er bijvoorbeeld de Rabo Bankieren App of het online Rabobank Internetbankieren. Het aantal klanten dat onze servicepunten in Erp en Zeeland bezoekt, loopt dan ook sterk terug. Vandaar dat wij per 1 november 2019 de deuren van deze servicepunten zullen sluiten.

Nog steeds persoonlijk én dichtbij

Ondanks dat er minder kantoren zijn, blijven we dichtbij en betrokken. Sterker nog met onze mobiele adviseurs komen we zelfs dichterbij. Zij komen naar u toe voor bijvoorbeeld het opstellen van een volmacht, om te helpen bij het internetbankieren of om zaken te regelen wanneer een dierbare is overleden. Zo regelt u samen aan uw eigen keukentafel uw bankzaken. Bel 0413 219 219 voor het maken van een afspraak of stuur een e-mail naar dagelijksebankzaken.udenveghel@rabobank.nl.

Uiteraard bent u van harte welkom op onze kantoren in Veghel, Uden en Boekel. De kantoren in Veghel en Uden zijn op werkdagen geopend van 09:00u-17:00u, het kantoor in Boekel van 09:00u-13:00u.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven