Spaar voor je kind en maak kans op een cadeau!

Spaarfeest

Onder het motto ‘samen staan we sterk’ organiseren de Rabobanken in Oost-Brabant dit jaar een groot digitaal spaarfeest in de herfstvakantie (16 t/m 25 oktober). Alle ouders van onze jonge spaarders in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar ontvangen hiervoor een uitnodiging per e-mail.

Sparen is belangrijk. Hoe eerder kinderen hiermee aan de slag gaan, hoe gemakkelijker ze dit in de toekomst oppakken. Sparen is dus een feest en dat mag gevierd worden.

Spaar en maak kans op een cadeau!

Kinderen die in de actieperiode van 1 tot en met 11 oktober minimaal  € 10 op zijn of haar Spaarrekening bij de Rabobank storten, maken kans op een cadeau. Spaar je al elke maand minimaal € 10 voor je kind, ook dan maken ze kans.

Op welk cadeau maakt je kind kans?

  • Kinderen van 4 tot en met 7 jaar maken kans op een voucher voor een digitale escaperoom. Op de site van SOS Events kan je kind kiezen uit diverse speciaal ontworpen escaperooms. Zijn er in jullie gezin meer kinderen in deze leeftijdscategorie, dan ontvangen jullie maximaal 1 ticket voor het hele huishouden. Per voucher kunnen namelijk maximaal 5 kinderen meespelen. 
  • Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen als cybercrime agent meedoen aan een online competitie via Hackshield powered by Rabobank. Dit is een spel waarin kinderen spelenderwijs alles leren over hackers en veilig internetten. Tijdens het spel is je kind een cyber agent die zichzelf en hun omgeving moet beschermen tegen online gevaar. Kinderen leren onder andere hoe belangrijk het is om een wachtwoord te hebben en waarom ze geen gegevens mogen delen met anderen. Het is vooral leuk en erg leerzaam.

De vouchers kunnen verzilverd worden tijdens het digitale spaarfeest van 17 tot en met 25 oktober. De top 3 van iedere lokale bank ontvangt een mooie prijs.

SOS Events

Hackshield

Hoe meld ik mijn kind aan?

Stuur in de actieperiode (1 tot en met 11 oktober) een mail naar je lokale bank via de link die in de mail is opgenomen of naar Dagelijksebankzaken.udenveghel@rabobank.nl.

Vermeld hierbij dat het gaat om de actie ‘Spaarfeest 2020”, de naam, geboortedatum en het adres van het kind waarvoor gespaard is. Wacht niet te lang want er zijn een beperkt aantal vouchers beschikbaar: op = op!

E-mails die voor deze datum bij ons binnen komen, worden niet in behandeling genomen.

In de week van 12 oktober ontvangen de ouders een e-mail of de zoon of dochter in aanmerking komt voor een voucher.

Stuur een mail

Overige informatie

Ben je benieuwd naar de voorwaarden van deze actie? Klik dan op onderstaande link: 

Voorwaarden Spaarfeest 2020 (PDF)

Let op! Heb je als ouder geen e-mail ontvangen en heb je wel kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar, dan kan het zijn dat je jezelf hebt afgemeld voor deze e-mails. Pas dan je contactgegevens aan via onderstaande link om dit in de toekomst te voorkomen.

Contactgegevens wijzigen

Veghel, 19-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn