Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Uden Veghel. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Uden Veghel vertegenwoordigt de ruim 23.000 leden van de bank. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Uden Veghel. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Met korting naar Seitert Goes Proms

Zaterdag 28 oktober brengt Fanfare St. Cecilia een spektakel met Seitert Goes Proms! Er is voor ieder wat wils. Van Wim Sonneveld tot de beats van een dj. Op vertoon van dit artikel ontvangen leden van Rabobank Uden Veghel € 2,50 korting per kaartje. De kaartjes zijn te koop bij Café-zaal Kleijngeld of Het Dorpshuis in Zijtaart. Tegen inlevering van het artikel in de Dichterbij kunt u maximaal 2 kaartjes met korting kopen. Er zijn in totaal 100 kaarten beschikbaar. Op is op, dus wees er snel bij!

Met korting naar Seitert Goes Proms

Op zondag 29 oktober is het de beurt aan de kids van de Zijtaartse fanfare. Een promsconcert met een spannend verhaal waardoor u op het puntje van uw stoel zit! Op vertoon van het artikel uit de Dichterbij ontvangen leden van Rabobank Uden Veghel €1,50 korting per kaartje. Kaartjes zijn te koop bij Café-zaal Kleijngeld of Het Dorpshuis in Zijtaart. Maximaal 2 kaartjes per artikel. Er zijn in totaal 100 kaarten beschikbaar. Op is op, dus wees er snel bij!

Nieuwe Efteling Familiemusical

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? Kom naar het Efteling Theater en volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de nieuwste Efteling familiemusical. U ontvangt € 5 korting op eersterangsplaatsen. Van € 21,95 voor € 16,95. Geldig voor voorstellingen in de periode van 8-10-2017 t/m 17-12-2017. Reserveren vóór 10-12-2017 via 0416-537777 o.v.v. Rabobank Dichterbij. 

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven