Energiebijeenkomsten wijken Fokkesteeg en Doorslag Nieuwegein

Groenpand

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. En er zijn meerdere momenten om te verduurzamen. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten. We willen je daarom wijzen op de Energiebijeenkomsten die Energie-N organiseert voor de wijken Fokkesteeg en Doorslag, want de eerste stap is informatie inwinnen.

Online bijeenkomsten

Vanaf dinsdag 1 december wordt er een reeks online bijeenkomsten georganiseerd. Deze week heeft de Gemeente Nieuwegein alle inwoners van de wijken Fokkesteeg en Doorslag hierover een flyer gestuurd. Deze bijeenkomsten helpen hen te oriënteren op de mogelijkheden. Denk aan subsidies, leveranciers, zonnepanelen en diverse soorten isolatie. Op de aanmeldpagina van Energie-N.nl staan de data en tijden.

aanmeldpagina van Energie-N.nl

Goed voorbereid

Wil je alvast weten welke duurzame woonkansen op jouw huis en wensen van toepassing zijn? Doe dan ter voorbereiding de gratis online huisscan van HomeQgo. Binnen enkele minuten ontvang je een eerste inzicht. Ook als je geen inwoner van de wijken Fokkesteeg of Doorslag in Nieuwegein bent is dit interessant.

HomeQgo

Lokale samenwerking

Omdat we duurzaam wonen zo makkelijk en interessant mogelijk willen maken, werken wij samen met lokale partners. Groenpand is bijvoorbeeld een lokale organisatie die je op het gebied van verduurzamen van jouw woning verder kan helpen. Ben je enthousiast en ga je over tot aanschaf? Dan ontvang je als klant van Rabobank korting op jouw aankopen bij Groenpand, die naast het directe voordeel op de energienota, op kan lopen tot € 500,-. Meer over deze korting, lees je op Groenpand.nl/Rabobank.

Groenpand.nl/Rabobank

Utrecht, 4-12-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn