The Pocket 2018 is uit: Hét magazine vóór en dóór studenten

InThePocket2018

Studie, bijbaantje, vrienden, stappen. De wereld ligt aan je voeten als je gaat studeren. Rabobank Utrecht en haar Studentenraad helpen je graag om het Utrechtse studentenleven snel onder de knie te krijgen. Of je nu op kamers gaat of niet, je komt in een geheel nieuwe omgeving terecht. Maar ook als je al een tijdje studeert of je felbegeerde diploma in zicht is, valt er nog genoeg te ontdekken en te leren.

Het thema van 2018: Jezelf profileren

Als student wil je meer doen dan alleen studeren. Want dit is de tijd van je leven. De tijd waarin je avonturen beleeft, nieuwe mensen leert kennen, op kamers gaat. Waarin je de collegebanken afwisselt met bijbaantjes en uitgaansleven. Waarin je jezelf razendsnel ontwikkelt – via én buiten je studie.

Je hebt het er maar druk mee, eigenlijk. Hoe handig zou het zijn als je hulp kreeg om het overzicht te houden en alles in goede banen te leiden? In dit magazine vind je die hulp. Je treft hier allerlei nuttige informatie aan over wonen, geldzaken, studie, het leven naast je studie en last but not least: het leven erná. Het thema van deze editie: personal branding. Hoe kun je jezelf het best presenteren? Het is zinvol voor je toekomstige loopbaan om daar nu al mee bezig te zijn. Vijf artikelen vertellen je over mensen in Utrecht die je daarin voorgingen. Over hoe zij hun personal branding aanpakten, omgingen met tegenslag en successen behaalden.

Veel plezier met de nieuwe editie van IN THE POCKET!

Bekijk hier de nieuwste In The Pocket (PDF)

Ben je nog geen klant en wil je ook dit magazine ontvangen?

Meld je aan via www.rabobank.nl/studeren.

Utrecht, 15-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn