Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht

Harriet

Rabobank Utrecht is ook in 2017 weer trotse sponsor van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht.

Van 28 juni t/m 2 juli is het vijf dagen lang feest in Utrecht met kamermuziek op het allerhoogste niveau door internationale musici en jonge ensembles. De kersverse artistiek leider van het festival, celliste Harriet Krijgh, neemt je mee naar de schatkamers van de kamermuziek. Tijdens het openingsconcert op woensdag 28 juni speelt Harriet samen met o.a. haar voorganger Janine Jansen de sterren van de hemel in prachtige muziek van Brahms en Korngold.

Ledenaanbieding

Leden van Rabobank ontvangen 25% korting op de reguliere kaartprijs van het Openingsconcert. Je betaalt €26,25 i.p.v. €35. Bestel snel kaarten via www.tivolivredenburg.nl en gebruik bij het afronden van de bestelling de kortingscode ‘Rabo2017’. Uw korting wordt dan automatisch verrekend. Per bestelling maximaal 4 kaarten.

Wat speelt er verder tijdens het festival?

Naast muziekcentrum TivoliVredenburg wordt de hele Utrechtse binnenstad als podium gebruikt. Ga op avontuur met een van de wandelconcerten door de historische binnenstad, doe mee aan de kerkenmarathon of bezoek een van de Verborgen Juwelen waarbij je op locaties komt waar je anders nooit zult komen. Voor wie nog niet genoeg heeft zijn er afterparty's met zinderende tango, een Weense dag met Schnitzels in de Biergarten, kindervoorstellingen en fietsconcerten.

www.kamermuziekfestival.nl

Utrecht, 5-5-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail