Lokale betrokkenheid: activiteiten in september en oktober

Lokale betrokkenheid: activiteiten in mei en juni

Rabobank Utrecht staat midden in de samenleving. Hieronder een greep uit de activiteiten in september en oktober, waarbij we nauw betrokken zijn.

Rabobank Cybercrime event 12 september

Steeds meer ondernemers krijgen te maken met cyberrisico’s. Het midden- en kleinbedrijf lijdt hierdoor jaarlijks 10 miljard euro schade. Een op de acht mensen in ons land is weleens slachtoffer geweest van oplichtingspraktijken via internet. Het is belangrijk dat onze klanten zich bewust zijn van de risico’s die zij lopen en hoe zij hun digitale weerbaarheid kunnen vergroten. Daarom nodigen Interpolis en Rabobank Utrecht MKB-relaties en particuliere klanten uit op het Cybercrime event op dinsdag 12 september in theater DE KOM in Nieuwegein.

Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, neemt ons mee in de wereld van cybercrime. Dit doet hij aan de hand van een interactief tafelgesprek met Pim Takkenberg, directeur en expert cybersecurity van Northwave, Officier van Justitie Adrieke Kersten, Gerard Klomp, professioneel hacker bij Capgemini en Dennis van Bruchem van Fraud & Corporate Security Rabobank Nederland. Zij gaan in op de gevaren van internetcriminaliteit voor grote en kleine bedrijven en particulieren.

Wilt u meer weten over cybercrime en bent u klant van Rabobank Utrecht? Neem dan contact op met uw accountmanager.

StimuleringsfondsXL 2017

Vanaf nu roept de bank elke inwoner van Utrecht en omstreken op om een plan, dat de buurt versterkt, in te dienen via StimuleringsfondsXL.nl. Uit de inzendingen worden later door de jury, bestaande uit leden van de bank, de finalisten gekozen. Deze finalisten gaan vervolgens de strijd met elkaar aan om de meeste online stemmen te werven. Nadat er volop online actie gevoerd is om een mooi geldbedrag te winnen én ondersteuning die nodig is om het plan te realiseren, worden de winnaars bekend gemaakt in Tivoli Vredenburg. Rabobank Utrecht stelt hiervoor een deel van de winst ter beschikking, er is 100.000 euro te verdelen.

Klik hier voor meer informatie en om uw project in te dienen.

Woonweken 18 september t/m 7 oktober

Rabobank biedt potentiële huizenkopers tijdens en rondom de NVM Open Huizen Dag de mogelijkheid om goed voorbereid op zoek gaan naar hun droomhuis. Rabobank geeft aan hoe- en of zij dit kunnen realiseren. Zowel voor, tijdens als na de Open Huizen Dag kunnen potentiële huizenkopers snel met de Rabobank schakelen. Zo hebben ze snel zekerheid of ze dat huis ook echt kunnen kopen. Rabobank helpt hierbij niet alleen met een financiering, maar denkt ook mee hoe woonwensen gerealiseerd kunnen worden.

Duurzame Week

Van 7 t/m 14 oktober vindt de tweede editie van Duurzame Week Utrecht plaats. Utrecht zit vol groene ondernemingen en initiatieven. Duurzame Week biedt een podium om dat te laten zien. Er is een programma voor jong en oud vol workshops, lezingen en acties. Ontdek nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wonen, werk, eten, spullen en vrije tijd. Dit alles onder het motto: “Green up your life!”.

Klik hier voor meer informatie over de Duurzame Week.

1-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn