Sluiting kantoor Lange Viestraat, Utrecht

Domtoren Utrecht

Het bezoek van klanten aan onze kantoren is de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App, eenvoudig en snel, wanneer het hen uitkomt. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld. Daarnaast maken de geldautomaten van de Rabobank, ING en ABN AMRO plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er binnenkort geen automaten meer binnen in de kantoren aanwezig. Dit alles leidt ertoe dat in de toekomst steeds minder mensen een bankkantoor bezoeken. Daarom is er besloten dat het kantoor aan de Lange Viestraat gesloten blijft. Het kantoor was al gesloten sinds het begin van de coronacrisis, maar blijft nu definitief dicht.

Hoe kunt u ons bereiken?

Uiteraard blijven wij graag in contact. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  • telefonisch via 030 287 87 87 (particulier) en 030 287 80 00 (bedrijven);
  • per chat via de Rabo App;
  • binnenlopen voor uw dagelijkse bankzaken in een van onze kantoren. Het dichtstbijzijnde kantoor is aan Maliebaan 53z in Utrecht (geopend op maandag van 12.00-17.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur).

Wilt u een persoonlijk adviesgesprek via video of op afspraak bij u thuis, in een van onze kantoren of elders? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier de kantoren

Beschikbaarheid automaten en openingstijden kantoren

De automaten aan de buitenzijde van het kantoor blijven tot begin 2021 beschikbaar. Kijk voor actuele informatie over onze kantoren op deze website.

De locaties en openingstijden van de automaten van Geldmaat bij u in de buurt, vindt u op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Lees meer

We denken graag met u mee

Als coöperatieve bank bieden we speciale ondersteuning aan klanten waarvoor het gebruik van online kanalen of een bezoek aan een van de kantoren niet mogelijk is. Zo bieden we workshops online bankieren aan en als het nodig is, komen we bij u langs om u te helpen met uw bankzaken. Heeft u hier behoefte aan? Laat het ons weten. We denken graag met u mee.

Utrecht, 3-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn