Starter op de woningmarkt? Er is meer mogelijk dan je denkt

Hypotheekgesprek

Denk je erover na om je eerste woning te kopen? Dan wordt er vandaag de dag nogal wat van je gevraagd. Huizen gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank, de overdrachtsbelasting is vanaf 1 januari gewijzigd en overbieden op de vraagprijs is eerder regel dan uitzondering.

Als starter op de woningmarkt heb je meestal veel vragen. Waar moet ik op letten bij de aankoop van een huis? Hoeveel kan ik lenen? Hoe zit het met een studieschuld of een tijdelijk contract? En wat als je zzp'er bent? Om antwoord te geven op deze vragen hebben we een video gemaakt. In deze video geven Financieel Adviseur Liz Moonen en Ralf Vennix antwoord op de belangrijkste vragen die komen kijken bij het kopen van je eerste woning. Starter Beau van Lier vertelt over haar ervaring bij de aankoop van haar appartement.

Video Starter op de woningmarkt

Vragen of een afspraak maken?

Heb je na het kijken van de video nog vragen of wil je een afspraak maken? Vul het online formulier in en wij bellen je voor een (telefonische) afspraak. Liever meteen bellen? Het team Financieel Advies helpt je graag/ Bel naar 088- 722 6 600.

Er is meer mogelijk dan je denkt!

Utrecht, 8-6-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn