Rabo JongerenRekening Zakgeld actie € 26 cadeau

De actie heeft een lokaal karakter en is uitsluitend voor klanten van Rabobank Utrechtse Waarden e.o. bedoeld. De zakgeld actie is van toepassing voor iedere nieuw geopende Rabo Jongerenrekening in de periode 19 mei 2018 tot en met 1 juli 2020.

Voorwaarden

De (algemene) voorwaarden van een Rabo JongerenRekening zijn van toepassing. Dit is de gratis betaalrekening voor jongeren tot 18 jaar.

Wat houdt de actie in?

Open je in de actieperiode een Rabo JongerenRekening? Dan krijg je in totaal € 26 op je rekening bijgeschreven. Gedurende 3 maanden (13 weken) krijg je wekelijks € 2 ‘zakgeld’ gestort.

Wanneer geldt deze actie?

De actie loopt van 19 mei 2018 en is verlengd tot en met 1 juli 2020. In deze periode moet je een Rabo JongerenRekening hebben geopend.

Wie kunnen er meedoen?

De actie geldt voor iedere klant van Rabobank Utrechtse Waarden e.o. die een nieuwe Rabo JongerenRekening opent in de actieperiode. RABO laat je schriftelijk of via Dagelijksebankzaken.uw@rabobank.nl weten dat je meedoet met de zakgeld actie. De € 26 wordt gestort op de Rabo JongerenRekening en is niet inwisselbaar voor een ander cadeau.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven