Actievoorwaarden Rabo JongerenRekening Zakgeld actie € 26 cadeau

PinPin

De actie heeft een lokaal karakter en is uitsluitend voor klanten van Rabobank Utrechtse Waarden e.o. bedoeld. De zakgeld actie is van toepassing voor iedere nieuw geopende Rabo Jongerenrekening in de periode 19 mei tot en met 31 december.

Voorwaarden

De (algemene) voorwaarden van een Rabo JongerenRekening zijn van toepassing. Dit is de gratis betaalrekening voor jongeren tot 18 jaar.

Graag ontvangen wij een berichtje als je een Rabo JongerenRekening via de website hebt geopend naar info.uw@rabobank.nl zodat wij je schriftelijk kunnen bevestigen dat je mee doet aan de Zakgeldactie.

Wat houdt de actie in?

Open je in de actieperiode een Rabo JongerenRekening? Dan krijg je in totaal € 26 op je rekening bijgeschreven. Gedurende 3 maanden (13 weken) krijg je wekelijks € 2 ‘zakgeld’ gestort.

Wanneer geldt deze actie?

De actie loopt van 19 mei tot en met 31 deccember 2018. In deze periode moet je een Rabo JongerenRekening hebben geopend.

Wie kunnen er meedoen?

De actie geldt voor iedere klant van Rabobank Utrechtse Waarden e.o. die een nieuwe Rabo JongerenRekening opent in de actieperiode. RABO laat je schriftelijk weten dat je meedoet met de zakgeld actie. De € 26 wordt gestort op de Rabo JongerenRekening en is niet inwisselbaar voor een ander cadeau.

Open een Rabo JongerenRekening

17-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn