Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Let op: Tijdens de feestdagen zijn er gewijzigde openingstijden. Kijk bij het kopje ‘gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen’ voor een compleet overzicht.

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten wij een deel van onze kantoren.

De vestiging aan de Overtoom 5 te IJsselstein is geopend op maandag t/m vrijdag. Openingstijden zijn 09:00 - 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 14: 00 uur.

De vestiging in Montfoort aan de Hoogstraat 23 is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag. Openingstijden zijn 09:00 - 12:30 en tussen 13:00 - 17:00 uur. Buiten deze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar op (0348) 559 559. Onze vestigingen in Lopik en Oudewater zijn tot nader order gesloten.

Aangepaste telefonische openingstijden wegens coronavirus

Door de tweede golf van corona wordt er momenteel vaker naar de bank gebeld. Hierdoor staat onze telefonische bereikbaarheid onder druk. Dit zorgt voor langere wachttijden voor onze klanten en een hoge werkdruk bij onze adviseurs. Daarom passen we onze telefonische openingstijden aan.

Vanaf maandag 2 november zijn onze telefonische openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur
  • zaterdag van 08.30 – 17.30 uur

Chatten blijft wel mogelijk in de avond op maandag t/m vrijdag tot 21.00 uur.

Buiten deze openingstijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor nood, zoals verlies of diefstal van een bankpas of creditcard via onze 24/7 dienstverlening. 

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden voor onze kantoren gewijzigde openingstijden. Je vindt ze hieronder:

  • Donderdag 31 december zijn onze vestigingen om 14.00 uur gesloten.
  • Vrijdag 1 januari 2021 zijn onze vestigingen gesloten. 

Ook tijdens de feestdagen kun je veel bankzaken 24 uur per dag regelen via de Rabo App of online. Hier vind je ook handige tips en informatie voor een financieel gezond leven.

Postadres

Postbus 223
3500 AE Utrecht

Antwoordnummer 786
3500 VB Utrecht

Automaten

Vestigingen en openingstijden