Aanpassingen automaten Nieuwleusen

Foto van een rabobank geldautomaat

Op dit moment is de Rabobank met een sealbag-automaat gevestigd in Nieuwleusen op de Burgemeester Backxlaan 257. Hiervoor heeft de Rabobank een huurcontract met de gemeente Dalfsen. Vanwege de herontwikkeling van het gebied heeft de gemeente aangegeven dat het huurcontract niet verlengd kan worden. Daarom is Rabobank op zoek gegaan naar een alternatieve locatie voor de sealbag-automaat. Het alternatief is gevonden in het uitbreiden van de bestaande Rabobank geldautomaat aan de Burgemeester Backxlaan 338 in Nieuwleusen Noord met een sealbag-automaat.

Wanneer gaat de verhuizing plaatsvinden

De verhuizing vindt tussen 24 en 27 juli plaats. De Rabobank streeft er naar dat deze verplaatsing zo min mogelijk overlast veroorzaakt voor de gebruikers van de geldautomaat in Nieuwleusen Noord en voor de ondernemers uit de regio die geld willen afstorten. De verwachting is dat de verplaatsing van de sealbag-automaat 3 dagen in beslag neemt.

Pinnen en storten niet mogelijk tijdens de verhuizing

Gedurende de aanpassing van de locatie aan de Burgemeester Backxlaan 338 in Nieuwleusen is het niet mogelijk geld te pinnen of geld af storten op deze locatie. Vanwege de verhuizing van de automaat is tevens de sealbag-automaat vanaf 24 juli niet meer beschikbaar op de oude locatie aan de Burgemeester Backxlaan 257 in Nieuwleusen. De verwachting is dat de geldautomaat en sealbag-automaat donderdag 27 juli in de loop van de dag weer beschikbaar zijn.

Alternatieven tijdens de verhuizing

Tijdens de verhuizing kunnen klanten sealbags storten in één van onze andere sealbag-automaten, bijvoorbeeld op het Kerkplein 26 in Dalfsen of op de Bergerslag 1 in Staphorst (locatie van Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland). Op onze website staat een compleet overzicht van de locaties waar klanten sealbags kunnen storten.

Alternatieve locaties

Vragen

In de bijlage treft u een overzicht aan van de belangrijkste vragen en antwoorden. Heeft u daarnaast nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons. Op de contactpagina staan de details voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Vragen en antwoorden (PDF)

Nieuwleusen, 17-7-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail