Beschikbaarheid geldautomaten Vaart en Vechtstreek

Geldautomaat

Sinds 2016 neemt het aantal plofkraken op geldautomaten van Rabobank toe. De zware explosieven die daarbij worden gebruikt kunnen grote schade aanrichten aan omliggende panden. Rabobank neemt daarom een aantal maatregelen die criminelen moeten ontmoedigen en de schade na plofkraken beperken. Uitgangspunt hierbij is dat Rabobank nu en in de toekomst contant geld beschikbaar wil houden voor haar klanten en de mogelijkheid wil bieden om binnen een redelijke afstand over contant geld te beschikken.

Bergentheim

De geldautomaat in Bergentheim zal in de tweede week van november verhuizen van de Dorpsstraat 8a naar een nieuwe locatie aan de Dr. H.J. Postlaan 45 in Bergentheim. Dit betekent dat de geldautomaat van maandag 6 november 16.00 uur tot zaterdag 11 november 12.00 uur tijdelijk niet beschikbaar is. Gedurende deze periode kunt u van 8.00 tot 20.00 uur geld pinnen bij de geldautomaat in de Plus Supermarkt, Dr. JHC Bastingplein 18 in Bergentheim. Vanaf zaterdagmiddag 11 november 12.00 uur is de Rabobank geldautomaat weer beschikbaar op de nieuwe locatie. Het is dan ook weer mogelijk om 24 uur per dag geld te pinnen in Bergentheim.

Op donderdag 2 november en vrijdag 3 november zal de nieuwe geldkiosk geplaatst worden op het Dr. JHC Bastingplein. Voor de fundering van de geldkiosk zal er geheid worden. Dit brengt mogelijk enige overlast met zich mee. Onze excuses voor dit ongemak.

Slagharen

Begin augustus informeerden wij u dat de geldautomaat aan de Herenstraat 23 voor een bepaalde periode ’s nachts (tussen 00.00 – 06.00 uur) zou worden afgesloten. Dit was een tijdelijke voorzorgsmaatregel naar aanleiding van een aantal plofkraken waar Rabobank landelijk mee te maken heeft gehad. Ondertussen onderzochten wij welke maatregelen nodig zijn om de geldautomaat weer 24 uur per dag beschikbaar te stellen. Uit een uitgebreid onderzoek is gebleken dat de huidige locatie van de geldautomaat voldoet aan de gestelde veiligheidseisen. Dit betekent dat de geldautomaat vanaf woensdag 25 oktober weer 24 uur per dag beschikbaar zal zijn.

Hasselt

Bij de geldautomaat aan het Burgemeester Royerplein in Hasselt zal de komende maanden een bouwtechnische aanpassing plaatsvinden. Het gevoel van veiligheid van omwonenden vinden we erg belangrijk. Daarom zullen wij de geldautomaat ’s nachts (tussen 00.00 en 06.00 uur) afsluiten. Onze geldautomaat aan de Telvorenstraat 3 in Hasselt is wel 24 uur per dag beschikbaar. Zodra de bouwtechnische aanpassing heeft plaatsgevonden is de geldautomaat aan het Burgemeester Royerplein eveneens weer 24 uur per dag beschikbaar.

25-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn