Big Picture: De golfbeweging van de beurs

Familie op de golfbaan

Verkiezingen, de Brexit, het einde van het onconventionele monetaire beleid en de onvoorspelbaarheid van Trump. Het jaar 2017 kon nog wel eens veel turbulenter gaan worden dan de afgelopen jaren, zo voorspelden onze economen eerder dit jaar. Inmiddels zijn we bijna halverwege 2017: Hoe staan we er eigenlijk voor? Wat is het laatste beleggingsnieuws en wat zijn de verwachtingen van de experts?

Op donderdag 29 juni kijken wij samen met u naar onze beleggingsvisie tijdens het event ‘Big Picture’. Deze is opgesteld door topeconomen en -analisten van Rabobank. Beleggingsspecialist Ad Reijnierse neemt u tijdens deze avond mee in de ontwikkelingen van de beurzen. En hij vertelt u meer over de beleggingskansen die Rabobank ziet.

Daarnaast zal Jan Smit tijdens het tweede deel van de avond onze gastspreker zijn. Jan Smit is al sinds 1973 succesvol gerechtsdeurwaarder en het ondernemen zit in zijn bloed. Smit is daarnaast vanaf zijn jongste jaren supporter van Heracles en sinds 1998 ook voorzitter van deze club. Onder zijn leiding groeide de club uit tot een stabiele Eredivisionist. Onlangs heeft Jan Smit aangekondigd dat hij per 1 juli 2017 het stokje als voorzitter zal overdragen. Benieuwd naar zijn verhaal? Kom dan ook naar ons beleggingsevent.

Programma

19.30 uur: Ontvangst Big Picture
20.00 uur: Opening door Hans van Dijk, directeur Particulieren & Private Banking
20.15 uur: Presentatie 'Big Picture' door Ad Reijnierse, beleggingsspecialist
21.00 uur: Pauze met een drankje
21.15 uur: Presentatie Jan Smit
22.00 uur: Afsluitende borrel

Locatie

De Big Picture vindt plaats op donderdag 29 juni 2017 bij golfclub Hooge Graven, Hessenweg Oost 3a in Arriën (Ommen).

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Big Picture via onderstaand aanmeldformulier.

Meld u hier aan

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail