Big Picture: de weg naar resultaat

Erben

Op de lange termijn kan beleggen u meer rendement opleveren dan sparen alleen. We zouden kunnen zeggen dat beleggen te vergelijken is met een marathon; het gaat om het resultaat en de weg daarnaartoe op de lange termijn. Daarom nemen wij u graag mee in de ontwikkelingen en verwachtingen op beleggingsgebied tijdens de 'Big Picture'

Beleggingsvisie

Twee keer per jaar presenteren wij onze beleggingsvisie in de vorm van een Big Picture. Deze is opgesteld door topeconomen en -analisten van Rabobank. Beleggingsspecialist Ad Reijnierse neemt u tijdens deze avond mee in de ontwikkelingen van de beurzen. En hij vertelt u meer over de beleggingskansen die Rabobank ziet.

Gastspreker Erben Wennemars

Erben Wennemars is een echte sprinter en heeft met schaatsen jarenlang gedomineerd op de korte afstanden. Maar ook is hij veelvuldig deelnemer aan hardloopevenementen en loopt regelmatig een (halve) marathon. Hoe is zijn weg naar resultaat verlopen? Hij vertelt u tijdens de Big Picture meer over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan.

Aanmelden en locatie

De Big Picture vindt plaats bij theater De Stoomfabriek, Koninginneplein 2 in Dalfsen. Aanmelden kan tot 1 december via het aanmeldformulier op onze website.

Aanmelden

3-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn