De nieuwe Dichterbij is uit!

De voorkant van de nieuwe Dichterbij die 8 december is uitgekomen.

De laatste Dichterbij van 2017 is een feit. Zoals u van onze redactie gewend bent staat ook deze editie boordevol interessante artikelen. In het bijzonder lichten wij hieronder een aantal artikelen uit.

Ga hier direct naar de online editie van de Dichterbij

Rabobank Coöperatie Weken #VVS: Versterk jullie buurt

Wat was het een succes! Alle 83 deelnemende initiatieven hebben van 7.241 leden stemmen gekregen en daardoor een cheque overhandigd gekregen. In totaal zijn er 36.205 stemmen verdeeld en zijn er bonusprijzen verdeeld voor 'beste noaberschap campagne' en 'meest creatieve campagne'. Welke verenigingen en stichtingen dit zijn? Lees snel de Dichterbij voor een mooi verslag van de finaleshow op 23 november 2017!

De ambities van de Rabobank

Het zal u vast niet zijn ontgaan: de nieuwe campagne van Rabobank. Onze voorzitter van de Raad van Bestuur Wiebe Draijer stapte de Rabobank binnen met een droom: een betekenisvolle bank neerzetten met maatschappelijke impact. In dit artikel leest u een gesprek met Wiebe Draijer over de nieuwe campagne én de vervolgstappen.

Wat te doen met vrijkomende agrarische gebouwen?

Landelijk zullen er de komende tien jaar zo'n zeventienduizend boerenbedrijven stoppen. In Overijssel zijn dat drieduizend. In de Vaart en Vechtstreek tussen de vier- en vijfhonderd. Daarom heeft de Ledenraad van Rabobank Vaart en Vechtstreek de vrijgekomen agrarische gebouwen als belangrijk thema bestempeld en kwam bij elkaar om dit te bespreken. Een interessant verslag welke rol Rabobank speelt in dit belangrijke thema.

Golfclinic 'Wat is jouw handicap?'

Een unieke samenwerking tussen het UWV, Golfclub Hooge Graven en Rabobank Vaart en Vechtstreek mondt uit in een golfclinic waarbij mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt op een laagdrempelige manier in contact komen met ondernemers. Een warm verhaal over het ontstaan van dit initiatief en de noodzaak om deze mensen bij elkaar te brengen.

8-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn