Eenvoudig bankieren met de Rabo Bankieren App

Eenvoudig bankieren met de Rabo Bankieren App

Tegenwoordig kunnen veel bankzaken geregeld worden via internet. Zo zijn er al veel mensen die bankieren met hun telefoon, tablet of laptop. Bijvoorbeeld om geld over te maken. Dat gaat snel, veilig en wanneer u het wilt. En u hoeft minder geld in uw portemonnee te hebben.

Bankieren via uw smartphone of tablet

Misschien lijkt het regelen van uw bankzaken met deze apparaten ingewikkeld. Maar met een beetje uitleg zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Daarom hebben wij een folder gemaakt met uitgebreide instructie hoe u de Rabo Bankieren App kunt installeren en gebruiken. U kunt de folder ophalen op één van onze kantoren of servicepunten. Speciaal voor onze klanten in Hasselt hebben wij in juni een actie: als u in juni 2017 de app installeert en gebruikt, maakt u kans op een dinerbon van grandcafé De Linde uit Hasselt. De winnaar ontvangt hier in juli 2017 bericht van.

Persoonlijke hulp dichtbij

Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op of kom langs op één van onze kantoren of servicepunten. Wij helpen u graag. Neemt u wel uw smartphone of tablet mee.

Adressen en openingstijden van onze vestigingen en servicepunten

Cursus Rabo Bankieren App

Heeft u liever een korte cursus om te leren hoe u kunt bankieren via de app, laat het ons dan ook weten via telefoon (0523 622 622), e-mail (particulieren.vvs@rabobank.nl) of door langs te komen op één van onze kantoren of servicepunten. Bij voldoende belangstelling zullen wij een cursus organiseren.

30-5-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn