Inschrijvingen Rabobank Clubkas Campagne geopend

Rabobank Clubkas Campagne

De inschrijvingen voor de Rabobank Clubkas Campagne zijn geopend! 150.000 euro voor sport, kunst en cultuur in de Vaart en Vechtstreek. Welk bedrag gaan jullie dit jaar ophalen? Schrijf je hier direct in.

Inschrijven

Even opfrissen

Rabobank Vaart en Vechtstreek heeft twee sponsor- en donatieprogramma's: de Clubkas Campagne en de Coöperatie Weken. Jullie kunnen jaarlijks meedoen aan één van deze campagnes. De Clubkas Campagne is het meest passend bij stichtingen en verenigingen die gericht zijn op ontspanning, sport en cultuur. De Coöperatie Weken is alleen voor maatschappelijk betrokken organisaties die een buurtversterkend initiatief hebben en start in het najaar. Leden van onze bank stemmen per campagne op alle deelnemende verenigingen en stichtingen. Zij moeten 5 stemmen verdelen over minimaal 3 deelnemers. Dus ook kleine clubs maken kans op veel stemmen!

Informatieavond in Ommen

Als je niet bekend bent met de Rabobank Clubkas Campagne of als je jouw #clubhart opnieuw wilt laten onderdompelen, dan nodigen wij je van harte uit voor de informatieavond. Deze vindt 16 januari plaats bij Golfclub Hooge Graven in Ommen. Om 19:00 uur staat de koffie klaar. Mocht je een kopje thee prefereren dan doen wij daar ook niet moeilijk over. Vervolgens start de presentatie om 19:30 uur en eindigen we rond 20:30 uur met een gezellige borrel. Aanmelden voor deze avond doe je door te klikken op onderstaande button.

Aanmelden informatieavond

29-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn