Inspiration4Women

Inspiration4Women is een netwerk voor ondernemende vrouwen in de regio Noordwest Overijssel van Rabobank Vaart & Vechtstreek, Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en IJsseldelta. Ontmoetingen en kennis delen staat binnen het netwerk centraal.

Bijeenkomsten

Het netwerk is erop gericht om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en inspiratie op te doen. Wij zoeken zoveel mogelijk de aansluiting met actuele onderwerpen voor onze bijeenkomsten. Ons netwerk bestaat uit een interessante mix van vrouwelijke onderneemsters vanuit diverse branches, zoals: techniek, zorg, bouw, zakelijke dienstverlening, retail, horeca, industrie et cetera. Minimaal twee keer per jaar organiseren wij bijeenkomsten voor dit vrouwennetwerk. Dat doen we vaak in het voor- en najaar. Meer weten over deze bijeenkomsten? Word dan lid van de LinkedIn groep via de oranje button hieronder.

Wat heb je onder andere gemist?

Najaar 2018: Arbeidsparticipatie

Netty Wakker, directeur-bestuurder van Kennispoort Regio Zwolle, vertelde haar verhaal over de Human Capital uitdaging. Een hot item dat alle ondernemers aangaat. Vervolgens mocht Heleen het stokje overnemen om iets te vertellen over het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering bij Hoekman Roestvaststaal. Dit werd gevolgd door een rondleiding in het bedrijf. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.

Voorjaar 2018: Sociaal ondernemen: iets voor jou?

Kansen zien en benutten voor een beter milieu en het welzijn van de medewerkers binnen het bedrijf bevorderen; dat is sociaal ondernemen!

Wat vind jij daarvan als ondernemer en hoe kun jij dat toepassen binnen je eigen bedrijf? Bij sociaal ondernemen draait het niet alleen om geld verdienen, maar ook om het hebben van een bepaalde impact in de maatschappij. Sociaal ondernemerschap is ondernemen met een missie.

Voorjaar 2017: Voeding ter inspiratie!

Wie is er nou eigenlijk niet bezig met goede voeding?
Wie vindt het niet belangrijk om te genieten van een goed glas wijn?
We worden overspoeld door allerlei hypes, maar wat is de juiste trend om te volgen om gezond en bewust te leven. Jij als ondernemer bent belangrijk om ervoor te zorgen dat je bedrijf en medewerkers gezond blijven. Maak dus werk van gezondheid en geniet van goede voeding en een lekker glas wijn.
Jolande Nanning (koekbakkerij Nanning) heeft een belangrijke rol gespeeld in het samenbrengen van de partijen. Miranda Kienhuis (Diëtisten groep NL) en Wilma Huisman (Wijngoed de Reestlandhoeve) gaven in hun workshop voeding, genoeg inspiratie!

Najaar 2016: PEC Zwolle Vrouwen meets Inspiration4Women

Dan is dit je kans. Op vrijdag 7 oktober kregen we de mogelijkheid om een wedstrijd van PEC Zwolle Vrouwen bij te wonen. Daarnaast kregen we meer te weten over de speelsters en trainster. Dit alles vond plaats in de inspirerende omgeving van de Business Loge.

Inspiration4Women op LinkedIn

Op LinkedIn lees je informatie over bijeenkomsten, kun je suggesties doen voor activiteiten, kennisdelen, vragen stellen, discussies voeren en ervaringen uitwisselen. Sluit je dan aan bij de LinkedIn-groep van Inspiration4Women.

Interesse?

Ben jij die vrouwelijke ondernemer die graag contact zoekt met andere onderneemsters uit de regio en kennis deelt? Stuur ons dan een berichtje en je ontvangt een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Wij ontmoeten je graag!

Contact

Voor persoonlijk contact over Inspiration4Women kun je terecht bij Anje Antuma-Roebers (Risicospecialist Verzekeren Grootzakelijke relaties Cluster Overijssel), Mariette Holterman (Accountmanager MKB Rabobank IJsseldelta) en Zerina Jansen (Financieel Adviseur Ondernemer in Privé Rabobank Vaart en Vechtstreek). Zij zijn te bereiken via telefoonnummer (0523) 62 22 00 en via e-mailadressen: Anje.Antuma@rabobank.nl, Mariette.Holterman@rabobank.nl en Zerina.Jansen@rabobank.nl.

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur