Junior Brugwachter gezocht voor Hassailt

Hassailt 2017

Hassailt is een uniek nautisch event dat elke 5 jaar plaats vindt in Hasselt. De vele historische schepen kunnen elke editie rekenen op duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Naast de aanwezigheid van de vele schepen vinden tal van leuke en gezellige activiteiten plaats langs de route waar de schepen liggen en in het centrum van deze prachtige Hanzestad. Om Hassailt in goede banen te leiden zijn we op zoek naar 2 Junior Brugwachters tussen de 8 en 15 jaar oud. Zij gaan samen met ervaren brugwachters de bruggen bedienen tijdens dit event. 

De Junior Brugwachters moeten wel beschikken over een zwemdiploma. Om in aanmerking te komen voor de functie van Junior Brugwachter, dient u als ouder of verzorger voor 21 juli 2017 € 15,- op de bankrekening van uw (pleeg)zoon of (pleeg)dochter te storten. Stuur ons vervolgens een mailtje dat u in aanmerking wilt komen voor deze prijs. Dat kan naar communicatie.vvs@rabobank.nl. Uit alle deelnemers kiest onze manager Particulieren op 21 juli de winnaar. Wij zullen de winnaars persoonlijk benaderen.

Aanmelden

Hasselt, 6-7-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail