Ontmoet onze thuisadviseurs

Wij vinden het als coöperatieve bank belangrijk dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt bankieren en veilig uw bankzaken regelt. Nu én in de toekomst. Wellicht kunt u hier soms wel wat hulp bij gebruiken. Dat begrijpen wij maar al te goed. We denken daarom graag met u mee!

Wist u bijvoorbeeld dat onze thuisadviseurs gewoon thuis bij u langs komen om u te helpen met uw dagelijkse bankzaken? Bijvoorbeeld om te helpen bij internetbankieren, het installeren van de Rabo Bankieren App, het opstellen van een bancaire volmacht of voor advies over hoe u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig uw bankzaken kunt blijven doen.

Ontmoet onze thuisadviseurs

"Wij zijn Ada Bakker en Diederik Verhoek, de thuisadviseurs van Rabobank Vaart en Vechtstreek. In ons dagelijkse werk helpen en adviseren wij onze klanten bij hen thuis over de dagelijkse bankzaken. U kunt hierbij denken aan hulp bij internetbankieren, het installeren van de Rabo Bankieren App, het opstellen van bancaire volmachten maar ook advies over hoe u zo lang mogelijk zelfstandig uw bankzaken kunt blijven doen."

Hoe toekomstbestendig is uw financiële zelfredzaamheid?

Door in alle rust samen de bankzaken door te nemen zorgen we ervoor dat er als eerste overzicht wordt gecreëerd. Dat zorgt namelijk voor rust. Overbodige betaal- en spaarrekeningen en verzekeringen bij vier verschillende partijen horen daar niet bij. Als extra service bespreken wij ook hoe u alles heeft geregeld voor uw toekomst.

Weet u wat er bij de bank geregeld kan worden en wat bij een notaris? Daarnaast hebben wij de Lokale Alliantie Vechtdal opgericht. Dit is een samenwerkingsverband tussen notarissen, de gemeente, Carinova, huisartsen en zorginstellingen. Samen slaan wij de handen in elkaar om financieel misbruik van ouderen en kwetsbare doelgroepen tegen te gaan. Online bankieren speelt ook een grote rol in financiële zelfredzaamheid. Als u klikt op de link hieronder vindt u een handige stap-voor-stap uitleg hoe u kunt betalen via de computer of zelfs uw smartphone.

Rabo Thuishulpjes

Speciaal voor u als klant van Rabobank hebben wij diverse hulpmiddelen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven bankieren:

  • Rabo Cardpuller: makkelijk uw bankpas in- en uitnemen bij de geldautomaat
  • Random Reader Comfort: met de grotere toetsen en spraakfunctie blijft u internetbankieren zoals u gewend bent
  • Rabo Geld Express: geldbezorging aan huis

Maak kosteloos een afspraak

Heeft u zelf hulp nodig bij uw dagelijkse bankzaken of kent u iemand die hulp kan gebruiken? Neem contact op met Ada of Diederik, Rabo Thuisadviseurs, via telefoonnummer 0523-622 622.

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven