Ontmoet onze thuisadviseurs

Onze thuisadviseurs Ada Bakker en Diederik Verhoek komen graag bij u thuis langs als het voor u niet mogelijk is om naar één van onze vestigingen te komen. Daarnaast zijn zij de gezichten van onze servicepunten in Dedemsvaart, Gramsbergen, Hasselt, Lemelerveld en Nieuwleusen.

Even voorstellen

"Wij zijn Ada Bakker en Diederik Verhoek, de thuisadviseurs van Rabobank Vaart en Vechtstreek. In ons dagelijkse werk helpen en adviseren wij onze klanten bij hen thuis of op onze servicepunten over de dagelijkse bankzaken. U kunt hierbij denken aan hulp bij internetbankieren, het installeren van de Rabo Bankieren App, het opstellen van bancaire volmachten maar ook advies over hoe u zo lang mogelijk zelfstandig uw bankzaken kunt blijven doen."

Hoe toekomstbestendig is uw financiële zelfredzaamheid?

Door in alle rust samen de bankzaken door te nemen zorgen we ervoor dat er als eerste overzicht wordt gecreëerd. Dat zorgt namelijk voor rust. Overbodige betaal- en spaarrekeningen en verzekeringen bij vier verschillende partijen horen daar niet bij. Als extra service bespreken wij ook hoe u alles heeft geregeld voor uw toekomst. Weet u wat er bij de bank geregeld kan worden en wat bij een notaris? Daarnaast hebben wij de Lokale Alliantie Vechtdal opgericht. Dit is een samenwerkingsverband tussen notarissen, de gemeente, Carinova, huisartsen en zorginstellingen. Samen slaan wij de handen in elkaar om financieel misbruik van ouderen en kwetsbare doelgroepen tegen te gaan. Online bankieren speelt ook een grote rol in financiële zelfredzaamheid. Als u klikt op de link hieronder vindt u een handige stap-voor-stap uitleg hoe u kunt betalen via de computer of zelfs uw smartphone."

Eenvoudig bankieren doet u zo

Maak kosteloos een afspraak

Nieuwsgierig hoe financieel redzaam u bent? Maak kosteloos een afspraak met Ada of Diederik via 0523 - 622 622.

Diederik

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven