Rabo ClubSupport

Dit jaar gaat de Rabobank Coöperatie Weken van start onder een nieuwe naam: Rabo ClubSupport. Het werkt precies hetzelfde, alleen is de naam anders. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. In plaats van dividend te betalen aan aandeelhouders, investeren we een deel van onze winst terug in de maatschappij. Met dit coöperatief dividend steunen we lokale, landelijke en internationale projecten die anders niet mogelijk zouden zijn. Onze leden bepalen hoe het geld verdeeld wordt door te stemmen op de initiatieven die zij een warm hart toedragen. Dit jaar maar liefst € 135.000!

Wat is Rabo ClubSupport?

Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Een initiatief waarbij wij ons coöperatief dividend teruggeven aan de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank-leden. Rabo ClubSupport geeft landelijke en lokale aandacht aan deze mooie initiatieven bij verenigingen en stichtingen. Zo versterken we de lokale samenleving. Met jouw stem bepaal jij namelijk mede waar het geld van je bank aan besteed wordt. Zo oefen je direct invloed uit op je eigen leefomgeving en support je dus letterlijk jouw favoriete clubs. Dat is de kracht van onze coöperatie!

Wanneer kunnen wij meedoen aan Rabo ClubSupport?

Dit jaar kunnen alleen maatschappelijke initiatieven meedoen met Rabo ClubSupport. De opzet is dus hetzelfde als de Rabobank Coöperatie weken, alleen in een ander jasje. De inschrijfperiode is van start en loopt tot 20 september 2019.

Eerder dit jaar is er al € 175.000 verdeeld over de deelnemers van de Rabobank Clubkas Campagne. Als je in het voorjaar mee hebt gedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne, dan kun je vanaf 2020 meedoen met Rabo ClubSupport. Je kunt namelijk als vereniging eenmaal per jaar aanspraak maken op een sponsoring of donatie van Rabobank.

Heeft jouw vereniging niet meegedaan met de Rabobank Clubkas Campagne en hebben jullie wel een initiatief op het gebied van kunst, cultuur, sport of een maatschappelijk doel? Schrijf je dan tot uiterlijk 20 september in voor Rabo ClubSupport. Hoe eerder de inschrijving is afgerond, hoe eerder je kunt beginnen met het veroveren van de harten van onze leden!

Planning en inschrijfperiode

  • Alle verenigingen waarbij het e-mail adres bij ons bekend is hebben een mail gekregen met een unieke code om zich in te schrijven. In verband met de zomerperiode loopt de inschrijfperiode tot 20 september. Geen code ontvangen? Neem dan even contact op via communicatie.vvs@rabobank.nl.
  • Van 27 september tot 11 oktober kunnen Rabobank-leden vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Dit werkt hetzelfde als bij de Rabobank Coöperatie Weken.
  • De finale van de campagne, met de uitreiking van ons coöperatief dividend aan de clubs, vindt in oktober plaats. Meer details volgen later.

Stem je mee? Word dan snel lid

Ben je nog geen lid van Rabobank Vaart en Vechtstreek maar wil je graag meebeslissen over de verdeling ons coöperatief dividend in jouw regio? Vraag dan nu het lidmaatschap aan. Dit kan al vanaf 12 jaar.

Doe mee met Rabo ClubSupport!

Wil je meer weten over Rabo ClubSupport of jullie direct inschrijven via de toegestuurde code? Klik dan op onderstaande button en schijf jullie voor 20 september in. Samen vieren we de winst!

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven