Rabobank Clubkas Campagne

Campagnebeeld Rabobank Clubkas Campagne

Het stichtings- en verenigingsleven speelt een belangrijke rol in de lokale leefomgeving. Het brengt mensen bij elkaar en geeft iemand de kans om zijn of haar talent op het gebied van sport, muziek of cultuur te ontwikkelen. Hier levert de Rabobank graag haar bijdrage aan en daarom organiseert Rabobank Vaart en Vechtstreek tweemaal per jaar een campagne waarbij leden van de Rabobank een aanzienlijk bedrag mogen verdelen onder lokale verenigingen en stichtingen. In het voorjaar gaat dit geld naar clubs met de focus op sport en ontspanning. Dit is de Rabobank Clubkas Campagne. In het najaar op maatschappelijke en buurtversterkende organisaties onder de noemer Rabobank Coöperatie Weken.

Bepaal het bestedingsdoel voor jouw club en doe mee!

Vanaf 1 februari kunnen verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Vaart en Vechtstreek zich inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Met deelname aan deze campagne snijdt het mes aan twee kanten: enerzijds wordt de zichtbaarheid van de verenigingen en stichtingen vergroot, anderzijds maken zij kans op een fantastisch geldbedrag. In 2019 is er € 175.000 beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld door de leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Zij kunnen stemmen op verenigingen die zij een warm hart toedragen. Zo houdt de coöperatieve bank het verdelen van haar sponsorgelden transparant en van ons allemaal.

Bonusprijzen voor hartverwarmende campagne en jeugdige video

In totaal is er € 175.000 beschikbaar voor het lokale verenigingsleven tijdens de Rabobank Clubkas Campagne, waarvan € 165.000 wordt verdeeld door de Rabobank leden. Omdat een goede campagne tijd en energie kost, zijn er daarnaast in totaal tien bonusprijzen beschikbaar van € 1.000 voor ‘hartverwarmende campagne’ en ‘jeugdige video’. Je kunt als club dus € 1.000 extra krijgen bovenop het bedrag wat je ontvangt vanuit de ontvangen stemmen.

Meld jullie club nu aan en begin vast met campagne voeren

Verenigingen en stichtingen waarbij sport, muziek of cultuur centraal staat, die actief zijn in het Vechtdal en bankieren bij Rabobank Vaart en Vechtstreek, kunnen zich vanaf 1 februari 2019 inschrijven. Aanmelden kan tot 1 maart 2019. De actievoorwaarden en een overzicht van veelgestelde vragen staan onderaan dit bericht.

Informatieavond

Dinsdagavond 12 februari vindt er een voorlichtingsavond plaats in de Gashouder in Dedemsvaart. Tijdens deze avond worden de details van de Rabobank Clubkas Campagne verder toegelicht aan verenigingen en stichtingen die willen meedoen. Daarnaast worden er tips &tricks gedeeld voor het succesvol campagne voeren en is er ruimte voor het stellen van vragen. Clubs kunnen zich voor de informatieavond aanmelden via onderstaande link:

Hardenberg, 31-1-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn