Rabobank Vaart en Vechtstreek zoekt twee leden voor de Raad van Commissarissen

kantoor Hardenberg

De Rabobank is een coöperatieve bank die vanuit het belang van de klant handelt. Lokaal ondernemerschap en marktgericht opereren met een eigen lokale inkleuring bepalen voor een belangrijk deel het functioneren van de lokale bank in haar eigen werkgebied. Rabobank Vaart en Vechtstreek heeft een significante marktpositie in de particuliere en zakelijke markt. De bank bedient in de gemeenten Hardenberg (hoofdvestiging), Ommen, Dalfsen en een deel van Zwartewaterland vanuit drie vestigingen ongeveer 74.000 klanten, waarvan 19.000 leden. Er zijn ca. 150 medewerkers werkzaam.

Raad van Commissarissen

De lokale Raad van Commissarissen heeft een coöperatief hart en houdt toezicht op de adequate uitvoering van taken door de directievoorzitter. De raad keurt een aantal belangrijke beleidsbeslissingen goed en ziet er op toe dat de directievoorzitter bij belangrijke beleidsvoornemens de leden consulteert en adviezen van de leden terdege in de beleidsvaststelling meeweegt.

De Raad van Commissarissen van Rabobank Vaart en Vechtstreek bestaat uit vijf leden. Op grond van het rooster van aftreden ontstaan twee vacatures met de portefeuilles ‘Food & Agri’ respectievelijk ‘Coöperatie’.

Informatie

Voor meer informatie over onze bank en de volledige vacaturetekst kunt u hieronder klikken.

Vacaturetekst (PDF)

Hardenberg, 16-6-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail