Doe mee met de Rabo Spaarweken!

Doe mee met de Rabo Spaarweken!

Heeft u kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar? Stort dan tijdens de Rabo Spaarweken via online bankieren € 25,- op de Rabobank spaarrekening van uw zoon of dochter. U ontvangt een gratis kaartje voor de Rabo FilmPremière in de herfstvakantie op woensdag 18 oktober in CineMec voor uw kind(eren)!

Rabo FilmPremière in CineMec

De Rabo Spaarweken vinden plaats van 18 september tot en met 13 oktober. Wanneer u in deze periode via internetbankieren € 25,- op de Rabobank spaarrekening van uw zoon of dochter stort, ontvangen zij gratis een kaartje voor de exclusieve Rabo Filmpremière in de CineMec op 18 oktober. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar ontvangen één extra kaartje voor een begeleider. Heeft uw kind nog geen Rabobank spaarrekening? Open deze dan nu en ontvang ook voor uw kind(eren) een kaartje! Laat uw kinderen al op jonge leeftijd zien hoe belangrijk sparen is.

Aanmelden

Vanaf 18 september kunt u zich via de onderstaande link aanmelden om deel te nemen aan de spaaractie. Op deze pagina vindt u ook de actievoorwaarden.

Meld u aan

Ede, 7-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn