Inzicht in jouw financiële plaatje? Wij staan voor je klaar

Zakenmannen

Onze maatschappij verandert. Je hebt steeds meer eigen geld nodig. Een huis kopen is bijvoorbeeld niet meer zo vanzelfsprekend en je moet straks langer doorwerken, terwijl je pensioen mogelijk lager is. Daarom is het verstandig om op tijd geld opzij te zetten voor jouw toekomst, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan. Bijvoorbeeld door geld opzij te zetten voor het kopen van een huis, de toekomst van je kinderen of om straks eerder te stoppen met werken. Ons team van ervaren financieel adviseurs helpt je graag bij de financiële keuzes die je moet maken. Of het nu gaat om het kopen van een huis of inzicht verkrijgen in je complete financiële situatie. Zij kijken naar jouw complete financiële plaatje, zodat je klaar bent voor de toekomst.

Een hypotheek die bij je past!

Of je nu droomt van je eigen plek of groter wilt wonen. We vinden het belangrijk dat een hypotheek bij jouw persoonlijke situatie past. Daarom denken we graag met je mee. Starter, doorstromer of ondernemer? Met inzicht, tips en oplossingen helpen we jou stap voor stap naar je droomhuis. Wil je weten hoeveel je kunt lenen? Dit kun je stap voor stap berekenen via het online hypotheekdossier op rabobank.nl/hypotheken. Dan weet je wat jouw mogelijkheden zijn. Maar natuurlijk gaan we hierover ook graag met je in gesprek. In een persoonlijk adviesgesprek kijken we naar jouw financiële plaatje voor nu en in de toekomst.

onze financieel adviseurs staan voor u klaar

Benut je kans: verduurzaam je woning

Weet jij al wat het verduurzamen van jouw woning je op kan leveren? De vraag is niet of we duurzamer gaan wonen, maar wanneer. Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Bijvoorbeeld als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Maar ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten. Rabobank wil duurzaam wonen bereikbaar maken voor iedereen. Dat doen we onder meer via gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs, maar ook door ons aanbod te verbreden aan financieringsoplossingen, zoals het Rabo Groendepot, duurzaamheidskorting op je hypotheek en de gratis GreenHome HuisScan. Hiermee krijg je inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Beleggen om vermogen op te bouwen?

Steeds meer mensen kiezen voor beleggen om vermogen op te bouwen. Vermogen dat zij willen gebruiken om straks bijvoorbeeld een huis te kopen, studie voor de kinderen te kunnen betalen of eerder te stoppen met werken. Welke dromen wil jij waarmaken? Wat jouw reden ook is om te gaan beleggen, wij helpen je graag op weg! Beginnen met beleggen kan voor veel mensen best spannend zijn. Want hoe werkt beleggen eigenlijk? Welke beleggingsvorm moet je bijvoorbeeld kiezen? En hoe zit het met het rendement en risico? Geen zorgen, wij leggen je dit allemaal uit.

Straks net zo lekker leven als nu

Diep van binnen weet je best dat het slim is om eens na te denken over je pensioen, maar grote kans dat je er niet aan toe komt. Het is immers ook nog zo ver weg… Juist dat is één van de redenen om nu toch al na te denken over je pensioen. Want als het om het opbouwen van pensioen gaat is tijd je beste vriend. En door veranderende pensioenregels is een comfortabel inkomen straks niet meer vanzelfsprekend. Daarom is het slim om nu al na te denken over wat je straks nodig hebt aan inkomen als je met pensioen gaat en hoe je dat kunt regelen. Daarnaast zijn er andere ingrijpende gebeurtenissen als overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en studie van de kinderen, die een grote impact kunnen hebben op uw financiële situatie. Onze adviseurs kunnen een analyse maken van jouw financiële positie en geven je inzicht in de invloed van een ingrijpende gebeurtenis hierop.

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze financieel adviseurs? Neem dan contact met ons op: financieeladvies.vr@rabobank.nl | (06) 29 15 89 59 

Ede, 24-2-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn