Rabo Ledenevent Online

Vrouw met smartphone

De kracht van onze coöperatieve Rabobank. Voor jong en wat ouder op thema’s die ertoe doen. Dat zie en ervaar je bij het Rabo LedenEvent Online. Welke oplossingen voor duurzamere voeding heeft de Rabobank? Wat betekenen wij voor klanten die duurzamer willen wonen en hoe helpt Rabobank verenigingen en stichtingen die het cement van de samenleving zijn? Het komt samen in één spectaculair online event, voor en door leden van jouw Rabobank.

Gastspreker Erik Scherder

Je merkt het: Rabobank Vallei en Rijn brengt de regio in beweging. Daarom is onze gastspreker Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie. Als geen ander weet hij te boeien met zijn verhaal over de effecten van muziek en bewegen op ons brein. Geen student slaat zijn college over. Om zoveel mogelijk leden van het event te laten genieten – en vanwege de huidige coronamaatregelen – organiseren we het ledenevent online.

Exclusief voor onze leden

Wij organiseren dit event speciaal voor onze leden. Leden hebben via e-mail een uitnodiging ontvangen om dit online event bij te kunnen wonen. Bent u lid, maar heeft u geen e-mail ontvangen? Laat ons dit dan weten door een mail te sturen.

Stuur een mail

Ede, 14-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn