Servicepunt Rhenen verhuist naar de Koningskamer

Koningskamer Rhenen

Per 4 juli verhuist het Servicepunt in Rhenen van ’t Gastland naar de Koningskamer. U bent elke dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00 uur van harte welkom op ons nieuwe servicepunt. Onze Samen Bankieren Coach Carin Massen helpt u graag met het regelen van uw bankzaken. Een nieuwe plek, maar met een vertrouwd gezicht.

Van ’t Gastland naar de Koningskamer

Sinds vorig jaar kunt u uw bankzaken regelen in Sportcentrum ’t Gastland. Op deze locatie was er een servicepunt ingericht waar onze Samen Bankieren Coach Carin Massen u helpt met het regelen van uw bankzaken. Door een verbouwing bij ’t Gastland kunnen we u daar niet meer op een toegankelijk wijze ontvangen. Maar gelukkig hebben we in het centrum van Rhenen een mooie locatie gevonden voor ons servicepunt: de Koningskamer. Vanaf dinsdag 4 juli ontvangen we u daar hartelijk!

Uw feedback is meegenomen

We hebben geluisterd naar de feedback van u en op verzoek de openingstijden aangepast naar alleen de ochtend. U kunt een bankbezoek nu makkelijk combineren met een bezoek aan de markt. We zijn daardoor ook een half uur langer open. Ook is de privacy op de nieuwe locatie sterkt verbeterd.

  • Locatie: de Koningskamer, Frederik van de Paltshof 10, Rhenen 
  • Openingstijden: elke dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00 uur 

U bent van harte welkom!

Ede, 28-6-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn