Sterk van start met het VR Startersteam

Denk jij erover om een bedrijf te starten? Of ben je al een tijdje bezig, maar heb je vragen? Ga sterk van start met het VR Startersteam! Marceline, Wouter en Arjan helpen je graag om een vliegende start te maken. Ze helpen startende ondernemers verder met kennis, een netwerk en advies over bancaire producten. Kom gerust eens bij ze langs, of bezoek een van evenementen die door het team voor startende ondernemers worden georganiseerd. Die kun je op deze site vinden of op www.ikgastarten.nl. Daar vind je nog veel meer informatie over het starten van een bedrijf. Want er komt veel bij kijken!

Marceline Hardeman, Starterscoördinator en Accountmanager MKB

Startende ondernemers zitten vaak met veel vragen. Jij misschien ook wel. Ik vind het leuk om  jouw ideeën te horen,  met je mee te denken en je een passend advies te geven. Dat is mijn reden om lid te zijn van het VR Startersteam! Dus ben je gestart of heb je plannen om een eigen onderneming te starten? Stuur mij een e-mail of bel me op (0318) 660 664.

marcelina

Wouter van Workum, Accountmanager MKB

Vaak krijg ik mooie ondernemingsplannen te zien. Daar  krijg ik energie van. Ik help je graag om jouw  dromen te realiseren. Het is een uitdaging om op de beste manier invulling geven aan jouw behoeftes en ik probeer je altijd zo compleet en persoonlijk mogelijk te adviseren, met als expertise zakelijke financieringen. Dus heb je vragen? Stuur mij een e-mail of bel me op (0318) 660 664.

wouter

Arjan van Amerongen, Accountmanager MKB

Transparantie en integriteit zijn de zaken waarvoor ik sta. Ik kom uit een ondernemersgezin en ben zelf ook ondernemer. De betrokkenheid bij de initiatieven en ideeën van starters maken mij enthousiast en geven mij energie. Ik maak graag deel uit van jouw plannen door een bijdrage te leveren aan het realiseren ervan. Graag denk ik met je mee op het gebied van jouw bedrijfsvoering. En natuurlijk adviseer ik je graag over bancaire mogelijkheden. Laten we een sterke start maken met jouw bedrijf! Vind jij het leuk om samen met mij te sparren over jouw start? Bel me op nummer (0318) 660 664 of stuur mij een mail!

Mail Arjan

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven