Terugblik Rabo LedenEvent Online

Terugblik Rabo LedenEvent Online

Wat een geweldig mooie avond was dat: het Rabo LedenEvent Online van Rabobank Vallei en Rijn. We hadden een prachtig programma, waarin we de kracht van de coöperatie lieten zien en ervaren. Dat begon met het mooie optreden van singer songwriter Johnny Fleet uit Ede. Gewapend met zijn gitaar vertolkte hij een zelfgeschreven nummer. Gaaf om talent uit eigen regio te zien optreden. De toon voor de avond was hiermee gezet.

Impact in de regio

Directievoorzitter Mariska de Kleijne bracht onze impact in de regio in beeld aan de hand van onze 5 maatschappelijke thema’s: Duurzamer wonen, Duurzamer groeien als ondernemer, Iedereen Financieel Gezonder, Duurzamere voeding en Samen versterken van de lokale leefomgeving. Want deze thema’s zorgen voor het welbevinden van inwoners in onze regio. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Dat is goed voor de regio, goed voor onze klanten & goed voor de bank.

De kracht van onze coöperatie blijkt ook uit onze ledenraad en jongerenraad. Bert Breunissen van onze jongerenraad en Catharien Terwisscha van onze ledenraad vertelden wat zij in de jongerenraad en ledenraad doen, waarom ze dit doen en hoe zij van betekenis kunnen zijn voor hun leefomgeving.

Rabo ClubSupport

Omdat we een coöperatieve bank zijn, stellen we een deel van onze winst beschikbaar aan onze leefomgeving. En maken we projecten in jouw buurt mogelijk. Dat is goed voor jou & goed voor jouw omgeving. Onze sponsorcampagne Rabo ClubSupport is hier een mooi voorbeeld van. Rabobank Vallei en Rijn stelde hiervoor € 150.000 beschikbaar en 129 verenigingen en clubs deden hieraan mee. Onze leden konden hun stem uitbrengen op hun favoriete club. Hoe meer stemmen, hoe hoger de sponsorbijdrage. Deze avond werd de top 3 onthuld:

  • Stichting Manege zonder Drempels met een bedrag van € 4.997,30
  • Kledingbank-Ede met een bedrag van € 4.156,33
  • Stichting Kinderdorp Bennekom met een bedrag van € 4.043,13 

Maar natuurlijk zijn alle deelnemende club winnaars! Zij ontvingen een persoonlijke video waarin het bedrag werd onthuld dat zij ontvangen.

Benieuwd naar de uitslag van jouw Club?
Bekijk het hier

Inspirerende gastspreker Erik Scherder en talent van eigen bodem

Na de mooie ontknoping van Rabo ClubSupport bracht Roos Blufpand, singer songwriter uit Ede, een prachtig lied ten gehore. Roos heeft al een aantal albums op haar naam staan en timmert flink aan de weg.

De avond werd inspirerend afgesloten met onze gastspreker Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie. Hij vertelde over de effecten van muziek en bewegen op onze hersenen en motiveerde ons allemaal om letterlijk in beweging te komen.
Roos zong nog één van haar liedjes, wat een stem en wat een prachtige teksten! Een echt kippenvelmomentje. We kijken terug op een enerverende avond voor onze leden, waarin we de kracht van de coöperatieve bank hebben gevoeld. We waren niet fysiek bij elkaar, maar wel op een vernieuwde manier samen en verbonden.

Ede, 25-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn