Extra feestelijke editie 15e business Event Veenendaal

Extra feestelijke editie 15e business Event Veenendaal

Negen geweldige bedrijven stonden op 16 december jl. op het podium in Theater Lampegiet als toonaangevende exponenten van het prachtige Veenendaalse bedrijfsleven. De genomineerden van deze avond waren in de volgende categorie├źn verdeeld: Jonge onderneming, MKB/Detailhandel en Groot Zakelijk. Meer dan 500 gasten zagen hoe Suntech Energy als Jonge onderneming, VST Telecom in de categorie MKB/Detailhandel en Pokon Naturado bij Grootzakelijk tot winnaar werden uitgeroepen. Rob den Hollander, directeur bedrijven bij Rabobank Vallei en Rijn, reikte de Rabo Publiekprijs uit aan Shoelia, die dankzij een uitgekiende online strategie de overgrote meerderheid van stemmen binnenhaalde.

Al 15 jaar trotse hoofdsponsor

Rabobank Vallei en Rijn is al 15 jaar hoofdsponsor van dit event, waar vitale ondernemers uit Veenendaal in het zonnetje worden gezet. Het Business Event is een prachtig event waar waardering voor het ondernemerschap blijkt in combinatie met een zakelijk platform om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

25 jarig bestaan BOV

Deze 15de editie van het Business Event Veenendaal werd samen gevierd met het 25-jarig jubileum van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. Het bestuur van de BOV greep deze gelegenheid aan om een Gouden Haring uit te reiken aan voormalig voorzitter Wim Werkman, die na 8 jaar weliswaar gestopt is als BOV-bestuurslid, maar zich de komende periode inzet voor met name de Circulaire economie in de regio Foodvalley. Na afloop van het programma werd er nog geanimeerd nagepraat, gefeliciteerd en geproost op een bijzonder geslaagd event. Nadat de vorige organisator in 2018 failliet was gegaan, kocht Olenz Notarissen de rechten af bij de curator en schonk het evenement aan de BOV, op voorwaarde dat zij het zouden organiseren. De BOV heeft al besloten dit volgend jaar zeker weer te zullen doen.

De genomineerde bedrijven waren:

Categorie Jonge onderneming/ondernemer:

  • Zoutkamer
  • Suntech Energy
  • Shoelia

Categorie MKB/Detailhandel:

  • Dutch Boosting Group
  • VST.
  • De Bombardon/Reinaerde

Categorie Groot Zakelijk:

  • G. van Harten
  • Frank van Woerden
  • Pokon Naturado

Veenendaal, 18-12-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn