Zeta IT Security wint Rabo ICT Start-up Award

Groepsfoto genomineerden en winnaars Foodvalley ICT Awards 2019

Maandagavond 18 november stond ICT volledig in de spotlights. De Basiliek was namelijk het decor van de tweede editie van de Foodvalley ICT Awards. In vier categorieën stonden 12 prachtige ICT-bedrijven op het podium. Opnieuw was Rabobank Vallei en Rijn hoofdsponsor van dit prestigieuze evenement. Directievoorzitter Mariska de Kleijne reikte de award uit aan de Start-up van het jaar: Zeta IT Security uit Ede.

Trots

De jury onder leiding van notaris Arnaud Wilod Versprille riep de volgende bedrijven tot winnaar uit: in de categorie Service & Systemmanagement won Bit. Zij lieten Tuxis en Van Essen ICT achter zich. Wethouder Marco Verloop reikte in de categorie Software de award uit aan HSO. Ook Innius en Media Artists stonden als genomineerden op het podium. Noldus uit Wageningen nam vol trots een award naar huis. Zij waren met Gibas en Adapcare genomineerd in de categorie Cross-over. Voorzitter van Regio Foodvalley en burgemeester René Verhulst overhandigde de prijs aan oprichter en eigenaar Lucas Noldus.

Innovatie en A.I.

Tussen de prijsuitreikingen door werden er inhoudelijke bijdragen geleverd door verschillende organisaties. Ook als hoofdsponsor namen we het podium. Finbar Hage, Global Head of Data & Analystics bij Rabobank, gaf de gasten in de zaal een beeld van de ontwikkelingen in de ICT-wereld, zowel in het leven van burgers als bedrijven. Daarnaast vertelde hij over de kracht en beperkingen van innovaties zoals A.I. (Artificial Intelligence). Met de nodige humor gaf hij zijn verhaal nog wat extra glans.

Rabo-award

Daarna kwam Mariska de Kleijne op het podium om de Rabo ICT Start-up of the Year Award uit te reiken. Quant Base, Zeta IT Security en PKI Signing kwamen hiervoor in aanmerking. Uiteindelijk kende de jury de prijs toe aan Zeta IT Security. Voor het bedrijf is de glazen bokaal een geweldige stimulans om zo door te gaan. Nadat alle genomineerden en winnaars op de foto waren gezet, werd de netwerkborrel geopend om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. De volgende ondernemersverkiezing is Business Event Veenendaal op maandag 16 december. Opnieuw laten we daar als hoofdsponsor waardering voor ondernemerschap blijken en faciliteren we een netwerkplatform. We stellen deze avond de Rabo Publieksprijs beschikbaar.

Veenendaal, 22-11-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn