De Rabobank Clubkas Campagne komt eraan!

Clubkas

Samen bereik je meer dan alleen. Rabobank versterkt de lokale samenleving op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Dit doen we met kennis, het slim inzetten van ons netwerk, maar ook door een deel van onze winst terug te geven aan onze samenleving. Rabobank Venlo e.o. doneert vanuit de volgende fondsen:

  • Rabobank Clubkas Campagne
  • Stimuleringsfonds

Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Venlo e.o. bankieren én aan de voorwaarden voldoen, kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Leden beslissen

Bij de Rabobank Clubkas Campagne verdelen wij een gedeelte van onze winst onder de deelnemende verenigingen en stichtingen binnen het werkgebied. De leden van onze bank bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld door hun stem uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elk lid van Rabobank Venlo e.o. kan een aantal stemmen verdelen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning.

2018

Dit jaar organiseert Rabobank Venlo e.o. voor de eerste keer de Rabobank Clubkas Campagne. De inschrijving voor verenigingen en stichtingen start op 14 maart. Klik op onderstaan de link voor meer informatie en de exacte tijdslijnen.

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Venlo, 19-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn