Kom jij onze ledenraad versterken?

Foto Ledenraad

Wij zoeken nieuwe ledenraadsleden. Ben jij klant van Rabobank Venlo e.o. en ben jij betrokken bij onze regio? Ben je actief in één of meerdere netwerken en durf je jouw mening over zaken te geven? Dan zoeken we jou!

De ledenraad

In de Ledenraad van Rabobank Venlo e.o. kun jij je betrokkenheid met de bank en de regio verder vormgeven. Vanuit deze rol ben je de ogen en oren van de bank en oefen je namens de leden invloed uit op ons beleid. Als coöperatie voor ons een vanzelfsprekendheid. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving in regio Venlo, Blerick, Belfeld, Beesel, Reuver, Tegelen, Baarlo, Arcen, Velden en Lomm en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Meer informatie over de organisatie en de ledenraad

Profielschets

In de profielschets staat meer informatie over de functie.

Download profielschets ledenraad (PDF)

Reageren & contact

Heb je interesse? Stuur wie je bent, welke verenigingen en/of netwerken je actief bent en een korte motivatie waarom je interesse hebt in de ledenraad naar ons op. Bij vragen neem contact op met de afdeling communicatie van Rabobank Venlo e.o. op het nummer 088 72 67 161 of per e-mail communicatie.venlo@rabobank.nl

Venlo, 6-11-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn